Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Je rolluiken laten herstellen in Westerlo? Wij hebben de professionele oplossing

Onze gecertificeerde service-helden staan klaar in de Parel der Kempen om jouw rolluiken te herstellen. Ze hebben dé professionele, efficiënte en gestructureerde oplossing in huis.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Westerlo?

Westerlo, gemeente die terecht de Parel der Kempen wordt genoemd. Hier vind je veel groen in en rond de Beeltjens, kan je Kemphanen en hun supporters tegen het lijf lopen en genieten van een heerlijk Kempisch dialect. Maar ook Windocare neemt het graag op voor de Westelaars. Westel is dan ook onze recentste toevoeging aan onze helden- en serviceportefeuille. De Merode moest het weten, begot!

Wat de Merode misschien beter niet weet, is hoe we in Westerlo omgaan met onze rolluiken. Nochtans bieden ze ons de nodige bescherming tegen koude, warmte, nieuwsgierige blikken van buitenaf en ongenode gasten. Maar toch laten we vervuiling door fijnstof, roet en zand haar gangen gaan. Het vuil belandt op de rolluikbladen en –lamellen en wordt zo telkens mee naar binnen getrokken. Het onderhoud en schoonmaken vergeten we soms. Tot de eerste problemen opduiken met je rolluiken. Gun(ther) je rolluiken die je privacy en isolatie bieden een langere levensduur. Gunther is de geknipte service-held voor jouw rolluikellende!

Ook ellende met je rolluiken in Westel? Gaat een van je rolluiken niet meer open of dicht? Zit je in de problemen met je elektrische of manuele rolluiken? Heeft je rolluiklint of je rolluikmotor het begeven? Is je rolluik of de onderdelen ervan niet meer goed afgesteld? Hebben je lamellen het aan de stok gehad met vandalen of heeft stormweer schade aangericht? Tijd om er een Kempische professional bij te halen. Op Gunther kun je altijd rekenen. Hieronder lees je hoe onze helden hun missie ook in Westerlo vervullen!

Service-held Gunther, Kempenaar en inwoner van Westel vertelt dit: “Tot snel in de Parel der Kempen ;)!” Of het nu voor een inbouwrolluik is in Westerlo, een voorzetrolluik in Vorselaar, een combirolluik in Kasterlee, een gescheurd rolluiklint in Laakdal, een inbouwrolluik in Herentals, Herselt of Hulshout of voor een opbouwrolluik in Olen of Geel, bij Gunther kun je terecht!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en de andere Kempische service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs in en rond Westerlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Gunther en de andere Kempische service-helden: hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in de Kempen. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Was allemaal erg netjes, van het eerste contact, afspraak, uitvoering werk, respecteren afgesproken termijn en de afgesproken prijs. Wij zijn zeer tevreden. Uiteraard hopen we geen brokken meer te maken, maar indien het toch moest nodig zijn dan contacteren we Windocare.
Meer lezen
Klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Bedankt voor de vlotte, snelle en correcte uitvoering.
Meer lezen
Danny Van 't Veld via Trustpilot
Meer reviews

In de rolluikellende in Westel? Meld ons snel en makkelijk in welke rolluikellende je zit via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram