Contacteer ons
Contacteer ons
Ramen herstellen
Onze servicehelden

Je ramen laten herstellen? Windocare staat voor je klaar

Ramen vormen een belangrijk onderdeel van je woonomgeving. ‘s Winters houden ze je huis gezellig warm en knus, terwijl ze in de zomer zorgen voor dat aangename, verkoelende briesje. Omdat we ze bijna dagelijks openen en sluiten, is het niet verwonderlijk dat er af en toe wat schade of slijtage ontstaat. Heb je kleine bengels in huis rondlopen? Dan is een krasje in het raam zo gemaakt. Zie je plots condens op je ramen verschijnen of zit je met een lekkend raam? Het is niet meer dan normaal. Elke dag voluit leven, betekent ook dat er af en toe iets stuk gaat. 

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen. Ze hebben heel wat ervaring op de teller en weten van aanpakken. Een raam dat hapert, gebroken glas, een scharnier dat niet meer naar behoren functioneert, folie die afbladdert of nog iets anders? Onze service-helden herstellen je raamschade in no time. 

Laat nooit voorwerpen vlak tegen je raam aanleunen. Ook geen zachte objecten, zoals kussens van bijvoorbeeld tuinmeubelen. Als de zon hierop schijnt, kan een temperatuurstijging ontstaan die zorgt voor een barst in je raam. Dat wil je natuurlijk vermijden!

Onze servicehelden

Voor deze types raamschade schakel je Windocare in:

Gebroken raam

Gebroken ramen zijn een van onze meest behandelde problemen. De oorzaken zijn uiteenlopend. Een klassieke, mechanische breuk ontstaat per ongeluk: een voorwerp of persoon raakt het raam hard waardoor een breuk of barst in het oppervlak ontstaat. Is dat niet het geval, dan heb je misschien te maken met een thermische breuk. Bij dit type breuk is een temperatuursverandering de boosdoener. Voor beide problemen helpen onze service-helden je uit de nood.

Vocht op of tussen je raam

Condens op je ramen is niet meteen een symptoom van schade. Bij sterk geïsoleerde ramen zie je soms vochtparels hangen langs de buitenkant. Dat is volkomen onschadelijk en wijst enkel op de stevige, isolerende werking van het glas. Vocht langs de binnenkant wijst dan weer op slechte ventilatie. Voldoende verluchten kan dan al wonderen doen. Een echt probleem heb je pas wanneer er vocht tússen je ramen zit, bij dubbele of driedubbele beglazing bijvoorbeeld. Je hebt dan te kampen met een lekkend raam, wat betekent dat de ruimte tussen de beglazing niet luchtdicht is. Wij komen het met alle plezier voor je herstellen!

Lekkend raam

Komt er water binnen via je raam? Dat kan te wijten zijn aan een constructiefout of een verstopping van de afwateringsgaatjes in het kader van je raam. Daar stapelt vuil zich snel op, waardoor het water niet meer kan ontsnappen. Meestal zijn beide problemen makkelijk te verhelpen.

Klemmend raam of problemen met het slot

Wanneer je geconfronteerd wordt met een klemmend raam of een haperend slot, staan onze service-helden je graag bij. Meestal hebben deze problemen te maken met een verkeerde afstelling van het raam of een slecht onderhouden slot. Beide zijn gelukkig zo gefixt!

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram