Contacteer ons
Contacteer ons

Ramen herstellen

Onze servicehelden

Je ramen laten herstellen? Windocare staat voor je klaar!

Ramen vormen een belangrijk onderdeel van je woonomgeving. ‘s Winters houden ze je huis gezellig warm en knus, terwijl ze in de zomer zorgen voor dat aangename, verkoelende briesje. Omdat we ze bijna dagelijks openen en sluiten, is het niet verwonderlijk dat er af en toe wat schade of slijtage ontstaat. Heb je kleine bengels in huis rondlopen? Dan is een kras op het raam zo gemaakt. Zie je plots condens op je ramen verschijnen of zit je met lekkende ramen? Het is niet meer dan normaal. Elke dag voluit leven, betekent ook dat er af en toe iets stukgaat.

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen. Ze hebben heel wat ervaring op de teller en weten van aanpakken. Een kiepraam dat blokkeert, een barst in je raam, een slot dat niet meer naar behoren functioneert, folie die afbladdert of nog iets anders? Onze service-helden herstellen je raamschade in no time.

mijn ramen herstellen
Onze servicehelden
“Wij zijn tevreden dat ons raam terug open kan! De technieker was heel vriendelijk en heeft het probleem snel en vakkundig opgelost. Ook de tips die hij meegaf waren mooi meegenomen. Superservice van een superheld!” - Lutgard

Welke soorten ramen herstellen wij?

Ramen zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten. Net om die reden herstellen wij eender welk type raam, van welk merk of materiaal dan ook. We maken het je graag gemakkelijk!

Soorten ramen

Vaste ramen, draaiende ramen, schuiframen, kiepramen, getoogde ramen: er bestaan eindeloos veel types! Dat kan de zoektocht naar een geschikte en kwalitatieve hersteldienst moeilijk maken. Dankzij Windocare hoef je hier gelukkig niet mee in te zitten. Wat voor ramen je ook hebt, onze service-helden herstellen ze altijd vakkundig. Je krijgt van hen trouwens ook gratis gebruiks- en onderhoudsadvies. Zo blijft jouw buitenschrijnwerk hopelijk nog langer intact!

Materialen ramen

Ramen worden gewoonlijk gemaakt uit hout, aluminium of pvc. Elk hebben ze hun eigen look, feel en karakter. Ramen uit hout zijn bijvoorbeeld een uitstekende isolator, maar tegelijkertijd verkleurt en vervormt deze levende materie ook gemakkelijk.

Ramen uit pvc zijn dan weer stuk steviger, onderhoudsvriendelijker én ze hebben een aantrekkelijk prijskaartje. Kies je voor aluminium ramen, dan kies je voor duurzaamheid. Dit materiaal is namelijk zeer kleurvast en in veel gevallen recycleerbaar. We bedoelen maar: elke materiaalsoort heeft zijn voor- en nadelen.

Welk materiaal je echter ook kiest, de kans is reëel dat je ramen ooit nood zullen hebben aan een herstelling of onderhoudsbeurt. Het goede nieuws is dat je daarvoor altijd bij ons terecht kunt. Zowel voor ramen uit hout, aluminium, pvc als andere materialen reken je op onze hersteldiensten. Gemakkelijk, niet?

Merken ramen

Windocare herstelt ramen van eender welk merk. Alhoewel we officiële partner zijn van Belisol, Shüco, KwadrO en Aliplast, repareren wij dus ook ramen van alle andere merken zeer vakkundig. Klop met een gerust hart bij ons aan!

 

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
snelle service ,eerst offerte gekregen deze viel mee ,nog enkel de kosten van het te vervangen onderdeel die erbij kwamen . Daar was ik wel geschrokken ,zo duur had ik toch niet verwacht .Bij de uiteindelijke offerte was er nog eens 130€ bij ,en dit voor een handvat van mijn venster .Over de dienstverlening niets op te aanmerken zeer snel en heel vriendelijk .toch heel tevreden over de snelle tussenkomst
Meer lezen
rosaline via Trustpilot
Meer reviews

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online formulier

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Ontvang binnen de 48 uur professioneel advies en een prijsvoorstel

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in

Hou rekening met een wachttijd van 2 à 3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus tijdig je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners of leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Geef zeker de afmetingen van je raam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Veelgestelde vragen over ramen

Ja! Glas kan al eens stukgaan. De enige oplossing daarvoor is vervanging. Onze service-helden komen ter plaatse hun diagnose stellen. Ze meten de precieze dikte van het glas, de kleur (glas is transparant, maar de coating kan blauw, zilver of grijs zijn), de juiste afstandshouder en eventuele kruisverdelingen (de latjes op of in het glas). Met die info vragen we een correcte prijs aan bij diverse glasproducenten en komen alles netjes vervangen.

Zeker! Op ramen met klassieke krukken kunnen we afsluitbare krukken installeren. Zo kun je ze manueel op slot doen. Dat gebeurt vaak in ziekenhuizen, scholen, maar ook in particuliere woningen fiksen onze service-helden dat.

Ja, maar we beperken ons tot het beslag. We doen dus enkel een mechanisch onderhoud, geen esthetisch onderhoud (we schilderen, schuren of oliën dus niet). Onze service-helden gaan uitdagingen niet uit de weg en kunnen ook het koperen beslag herstellen. Op voorwaarde dat we de vervangstukken nog kunnen vinden. Zo niet moeten we het raam volledig vervangen.

Dat kan liggen aan een verkeerde handeling. Maar hoogstwaarschijnlijk zorgt een mechanisch defect of onvoldoende onderhoud ervoor dat je raam niet meer op de gewenste stand kan. Soms kan een correcte afstelling het probleem oplossen, af en toe moeten ook defecte onderdelen vervangen worden. Niets wat onze service-helden niet aankunnen!

Ja. Zowel houten, als aluminium en pvc-ramen zijn welkom bij ons. Bij oudere (vanaf 25 jaar) houten ramen is een jarenlang goed onderhoud wel een vereiste. Zijn de ramen kromgetrokken? Onze service-helden kunnen helaas niet toveren. De afstelmogelijkheden zijn bij houten ramen dan ook eerder beperkt.

Daar kunnen we kort en bondig op antwoorden: ja! Alles wat kan bewegen aan een raam, kan kapotgaan. En dat is heel wat: klinken, scharnieren, het beslag …

Een kiepraam dat blokkeert, een barst in je raam, een slot dat niet meer naar behoren functioneert, folie die afbladdert of nog iets anders?
Onze service-helden herstellen je raamschade in no time.

Contacteer ons
crossmenuquestion-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram