Contacteer ons
Contacteer ons
Zonwering herstellen
Onze servicehelden

Je zonwering herstellen bij Windocare

Ook al stellen de Belgische zomers niet veel voor: als de zon er is, komt zonwering absoluut van pas. Het systeem lijkt op dat van een rolluik, alleen worden de rolluiklamellen hier vervangen door een screen. Je hebt meestal ook de keuze uit een elektrische of manuele variant. Hoe dan ook is zonwering de perfecte oplossing voor wie wil genieten van veel licht in huis, zonder dat het er te warm wordt. 

Omdat zonwering vaak langs de buitenkant van je woonst hangt, wordt het blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Die zorgen voor een opeenstapeling van vuil en brengen soms ook schade toe aan het interne mechanisme. Vervelend, maar niks onoverkomelijks voor de service-helden van Windocare. Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij hen terecht. Neem contact op via ons formulier en we reageren binnen de 48 uur. Zo ben je snel geholpen! 

Zonwering gebruiken we meestal enkel in de zomermaanden. Toch is het aangewezen om buiten het zomerseizoen je screens af en toe eens te testen. Op die manier blijft het mechanisme intact en kan je ‘s zomers weer zorgeloos genieten.

Onze servicehelden

Reparatie van je zonwering nodig? Voor deze diensten kan je bij ons terecht

Informatie icoon
Mijn zonwering gaat niet meer open of dicht.
Informatie icoon
Mijn screen is gescheurd of stuk.
Informatie icoon
Er zijn problemen met de motor van mijn elektrische zonwering.
Maak een afspraak

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram