Contacteer ons
Contacteer ons
Zonwering herstellen
Onze servicehelden

Je zonwering herstellen bij Windocare

Ook al stellen de Belgische zomers niet veel voor: als de zon er is, komt zonwering absoluut van pas. Het systeem lijkt op dat van een rolluik, alleen worden de rolluiklamellen hier vervangen door een screen. Je hebt meestal ook de keuze uit een elektrische of manuele variant. Hoe dan ook is zonwering de perfecte oplossing voor wie wil genieten van veel licht in huis, zonder dat het er te warm wordt. 

Omdat zonwering vaak langs de buitenkant van je woonst hangt, wordt het blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Die zorgen voor een opeenstapeling van vuil en brengen soms ook schade toe aan het interne mechanisme. Vervelend, maar niks onoverkomelijks voor de service-helden van Windocare. Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij hen terecht. Neem contact op via ons formulier en we reageren binnen de 48 uur. Zo ben je snel geholpen! 

Zonwering gebruiken we meestal enkel in de zomermaanden. Toch is het aangewezen om buiten het zomerseizoen je screens af en toe eens te testen. Op die manier blijft het mechanisme intact en kan je ‘s zomers weer zorgeloos genieten.

Onze servicehelden

Reparatie van je zonwering nodig? Voor deze diensten kan je bij ons terecht

Mijn zonwering gaat niet meer open of dicht

De zon schijnt op haar felst en net dan begeeft je zonwering het. Frustrerend! Gelukkig kunnen onze service-helden het meestal snel verhelpen. Als je zonwering niet meer werkt, heeft het soms te maken met een defect aan de motor, te wijten aan slijtage of extreme weersomstandigheden. Bij manuele bediening is het probleem vaak terug te koppelen aan een blokkade in het rolsysteem.

Mijn screen is gescheurd of stuk

Screens zijn dun en licht, maar daardoor ook fragiel. Scherpe voorwerpen of guur weer kunnen al snel een scheur veroorzaken. Om het doek te laten herstellen of vervangen geef je ons simpelweg een seintje. We komen zo snel mogelijk tot bij jou!

Er zijn problemen met de motor van mijn elektrische zonwering

De meeste mensen kiezen voor elektrische zonwering met motor. Door frequent of net zeldzaam gebruik ervan, kan er al eens een defect ontstaan. Waar het probleem zich ook situeert, onze service-helden doen hun uiterste best om het te lokaliseren en op te lossen.

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram