Contacteer ons
Contacteer ons

Over ons

Onze servicehelden

Passie voor profielen

Toegevoegde waarde aan je woning en je leven

Laat ons met de deur in huis vallen. Als er iets karakter geeft aan je woning, dan zijn het wel profielen van ramen, deuren en co. Niet alleen bepalen ze de look van je (t)huis. Ze zijn ook ultra functioneel.

Op mooie dagen kan alles wagenwijd open voor licht, warmte, familie en vrienden. Binnen wordt buiten en omgekeerd. Op mindere dagen (en nachten) beschermen ze tegen kou, regen, hagel, sneeuw en storm. Om van ongewenste gasten te zwijgen.

Zoveel toegevoegde waarde bieden aan je woning én je leven: geen wonder dat wij gek zijn van ramen en deuren.

Fulltime focus op service

Zo gek dat we sinds mei 2019 onze service-activiteiten fulltime organiseren in een zelfstandige spin-off van gerenommeerde merken en verdelers van ramen en deuren. Sindsdien houden wij met Windocare jouw profielen, scharnieren, sloten en glaswerk in topconditie.

Key values daarbij zijn kwaliteit, efficiëntie en transparantie. (En af en toe een vleugje humor, want dat maakt het leven zoveel aangenamer.)

Bottomline is, we care. En dat merk je, in alles wat we doen. Try us.
Onze servicehelden
Windocare - What’s in a name
Nee, het is geen typefout. Die ‘w’ zetten we bewust aan de deur. Zo duiken onze beide passies op in onze naam: windows (‘win)’ en ‘doors’ (do).

Windocare helpt.

Maak kennis met onze service-helden

Gek van buitenschrijnwerk? Check. Jaren expertise? Check. Perfectionisten? Check? Beleefde jongens? Check. Alleen de allerbeste vakmannen haalden de selectie voor ons heldenteam.
Dit is wat je mag verwachten als je een van onze service-helden over de vloer krijgt.

Meld je probleem en ontvang professioneel advies

Advies nodig van specialisten over je buitenschrijnwerk? Je bent aan het juiste adres. Bezorg ons de nodige info over je situatie, onze service-helden schieten meteen voor je in actie.
Meld snel en makkelijk je probleem en ontvang binnen 48 uur gespecialiseerd advies.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram