Contacteer ons
Contacteer ons

Onderhoud

Onze servicehelden
onderhoud van vliegenraam

Eén misverstand moet meteen de deur uit. Ramen en deuren zijn niet onderhoudsvrij.

Ze krijgen namelijk heel wat te verduren. Ze stáán er, in weer en wind, 24/7. De bouw die ‘zich zet’ geeft druk. Veelvuldig - en geef toe: niet altijd even zachtaardig - gebruik laat onvermijdelijk sporen na.

Toch geven we ons buitenschrijnwerk maar weinig aandacht. Af en toe een wasbeurt met een sopje, that’s it. Maar dat is niet voldoende. Een jaarlijkse portie TLC* door minutieus afstellen, controleren op slijtage, reinigen, smeren, beschermen: dat is wat ze nodig hebben.
* tender loving care

Uit onze jarenlange ervaring met duizenden cases blijkt dat 90% van alle problemen ontstaan door onvoldoende onderhoud. Zoveel problemen, zoveel kosten die een jaarlijkse onderhoudsscan kan vermijden? Tijd om je ramen en deuren de aandacht te geven die ze verdienen.

Onze service-helden to the rescue!

Oké. Met een handige Harry in huis kan je een onderhoud van ramen en deuren zelf uitvoeren. Maar om de zoveel tijd haal je best een professionele service-held in huis. Niet alleen omwille van hun geoefend oog voor detail en uitmuntende expertise. Het resultaat van hun werk staat bovendien onder garantie. Daarmee hou je je ramen en deuren eindeloos jong. Zonder problemen, zonder zorgen, en vooral zonder zotte kosten.

Zet onze service-helden in actie. Maak een afspraak voor een eenmalige service-interventie. Of slaap het hele jaar door op beide oren en opteer voor één van onze aantrekkelijke servicecontracten.

Serviceheld met ervaring
"Ramen en deuren zijn niet onderhoudsvrij. Uit onze jarenlange ervaring met duizenden cases blijkt dat 90% van alle problemen ontstaan door onvoldoende onderhoud. "
Illustratie service interventie

Eenmalige service-interventie

Een facelift voor je buitenschrijnwerk

Hoe onze service-helden je ramen en deuren snel en vakkundig onder handen nemen, dat doet niemand hen na. Ze vertrekken pas bij je thuis als alle punten van hun checklist perfect in orde zijn en je ramen en deuren weer als nieuw functioneren.

Haal een service-held in huis

Doorlopend servicecontract

Zorgeloos genieten van ramen en deuren, zonder onverwachte kosten

Onze service-helden zijn op missie. Ze doen er alles aan om je zorgeloos te laten genieten van je ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens een heel jaar lang. Geen betere manier dan hen regelmatig over de vloer te krijgen dan met een doorlopend servicecontract. Want dat biedt onweerstaanbare voordelen.

Als officiële servicepartner van Belisol, Kwadro, Schüco en Aliplast kan je een servicecontract aangaan bij aankoop in de showroom. Maar ook op niet-meer-nieuwe ramen en deuren van andere installateurs kan je perfect een servicecontract nemen.
Ontdek onze servicecontracten
Illustratie service-contract

Officiële servicepartner van Belisol, Kwadro, Schüco en Aliplast

Logo BelisolLogo BelisolLogo Belisolaliplast
Nieuwe ramen en deuren gekocht bij Belisol, Kwadro, Schüco of Aliplast? Proficiat met je keuze. We kunnen niet wachten om je buitenschrijnwerk te bewonderen. Want na plaatsing komen onze erkende service-helden in beeld. Als officiële servicepartner zijn zij het die alle elementen minutieus voor je komen afstellen.

Bij enkele vestigingen van deze giganten in ramen en deuren loop je de showroom buiten met een gratis servicecontract van 2 jaar. In alle andere showrooms kan je optioneel kiezen voor een voordelige after-service. En dat is geen luxe. Want je nieuwbouw of renovatie ‘zet zich’ nog.

Hou je buitenschrijnwerk jong. Met een professioneel onderhoud door onze service-helden functioneren je ramen en deuren op élk moment als nieuw. Vraag ernaar in je showroom.

Hou je ramen en deuren jong.
Laat je buitenschrijnwerk vakkundig onder handen nemen door onze service-helden.

Maak hier je afspraak
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram