Contacteer ons
Contacteer ons
Deuren herstellen
Onze servicehelden

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.

Het is heel normaal dat je deuren het soms hard te verduren krijgen. Door frequent gebruik en minimaal onderhoud, stapelt vuil zich gemakkelijk op tussen de scharnieren en in het slot. Ook lak of folie kan afbladderen door slijtage of vanwege een fabricagefout. Klemt je deur? Of maakt ze een piepend geluid? Dan is er waarschijnlijk iets misgelopen bij de montage. Wie op zoek is naar een snelle oplossing door experts, kan terecht bij onze service-helden.

Kies je voor het herstel en onderhoud van Windocare, dan zie je alle deuren weer voor je opengaan. Letterlijk dan. Met welk probleem je ook geconfronteerd wordt, onze service-helden vinden altijd wel een efficiënte oplossing. 

Voor welk type schade aan mijn (voor)deur kan ik bij Windocare terecht?

Afbladderende lak of folie

Net zoals bij ramen, kan ook de folie of lak van je deur beginnen afbrokkelen of loslaten. Meestal als gevolg van slijtage, maar soms ook door een fabricagefout. Onze service-helden weten gelukkig als geen ander hoe ze jouw deuren er terug als nieuw doen uitzien.

Deur gaat niet meer open

Je deur gaat niet meer open, klemt of sleept? De kans is groot dat er iets niet meer gesmeerd loopt bij de scharnieren. Of er is iets mis met de constructie zelf. We zien dit probleem bijvoorbeeld vaak terug bij bouw- of renovatieprojecten waar de vloer gelegd werd ná het plaatsen van de deur. Niet ideaal! Gelukkig vinden onze service-helden snel een oplossing op maat.

Tochtende deur

In België is het de gewoonte om deuren te plaatsen in omgekeerde, u-vormige kaders waarvan de onderkant open is. Daardoor krijg je gemakkelijk tocht onder de deur. Als oplossing is er de tochtstrip, die werkt volgens een mechanisme dat naar boven en beneden gaat bij het openen en sluiten van deur. Door frequent gebruik, slijt het mechanisme echter af en zit je terug in de kou. Tocht onder de deur kan ook te wijten zijn aan een foute afstelling (de deur is te hoog of te laag geplaatst) of aan de deurvleugel zelf. Vervelend, maar in geen tijd opgelost door de experten van Windocare.

Piepende of krakende deur

Niks zo vervelend als een deur die constant piept en kraakt. Het is een typisch gevolg van afhangende scharnieren of een slecht gemonteerde deur. Maar ook het weer kan hier zeker de boosdoener zijn. Net zoals bij de meeste mensen, heeft slecht weer een negatieve invloed op het algemeen welzijn. Laat onze service-helden er een blik op werpen, en het is zo opgelost!

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram