Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Windocare blog

Tips, weetjes en advies

Raamtroubles in de zomer: ontdek er nu alles over

Voor onze service-held is het glashelder: we spreken van een raam zodra er glas mee gemoeid is. En nu het weer zomert, zetten we ze graag open. Maar soms lukt dat niet meer. Lees er hier meer over.

Verder lezen

Sun’s out, screens out: alles wat je moet weten over zonwering

Zonwering is een paraplubegrip voor alles wat de zon tegenhoudt. Voor Windocare is zonnewering alles wat voor je raam hangt. Zonneluifels horen daar voor ons dus niet bij.

Verder lezen

Schuiframen: schuif vlotjes de zomer in

Schuiframen zijn niet zomaar ramen. Door hun andere opbouw zijn ze best complex. Maar weet je ook hoe ze zijn opgebouwd? En welke zorgen een schuifraam met zich kan meebrengen? Hoe is een schuifraam opgebouwd? Schuiframen bestaan meestal uit hout, pvc of aluminium. Ze hebben een vast en een schuivend paneel. Het schuifraam moet altijd […]

Verder lezen

Zelf vliegendeuren of (schuif)vliegenramen herstellen

Ben je een handige harry? Onze service-helden leggen je graag uit hoe je je vliegendeur of (schuif)vliegenraam zelf kunt herstellen.

Verder lezen

Hou de beestjes buiten: dit moet je weten over vliegenramen

De lente is weer in het land. We halen graag de frisse lucht binnen nu. En goed verluchten hoort daar ook bij. Maar vliegen, muggen en wespen houden we liever wél buiten. Een goed werkende vliegendeur of vliegenraam is dus cruciaal.

Verder lezen

Mijn rolluiklint is kapot, wat nu?

Heb je rolluiken? Dan weet je vast dat er rolluikissues kunnen opduiken. Wees gerust, je bent niet de enige. Je vraagt je wellicht ook af of je nu je rolluiklint moet laten herstellen, vervangen of je best ineens overschakelt op een elektrisch rolluik.

Verder lezen

Deuren: er kan veel mee gebeuren

Deuren bestaan werkelijk in alle geuren en kleuren. Je kunt het je niet inbeelden op welke plaatsen we allemaal deuren gebruiken en nodig hebben. In ons huis, maar ook buitenshuis. Denk maar aan je voordeur, je achterdeur of misschien wel de deur van je tuinhuis. Maar er kan ook veel mee gebeuren!

Verder lezen

Rolluik problemen die kunnen opduiken

Rolluiken hebben regelmatig onderhoud nodig en kunnen verschillende problemen hebben. Welke problemen dit precies zijn en enkele tips, lees je hier!

Verder lezen

Typische herfstproblemen bij ramen en deuren

Nu het kouder wordt, merken we sneller problemen op bij onze ramen en deuren. Wat die precies inhouden en hoe wij je erbij helpen, lees je in onze blog!

Verder lezen
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram