Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Windocare blog

Tips, weetjes en advies

Alle blogposts

Blogposts_zoeken
Blogpost_filter
garantie contractinformatief

De relevantie van garantie: garantietermijnen uitgekleed

Garantie. Een veelbesproken topic waar we ook bij Windocare wat over te vertellen hebben. Want garantie is gelaagd. We leggen het glashelder uit in deze blog.
Verder lezen
afdichting raaminformatief

Waar komt die tocht toch vandaan?

Nu we allemaal met stijgende energieprijzen te kampen krijgen, is het belangrijk om na te gaan of we nergens tocht of water binnenkrijgen of warmte verliezen. Heb jij een van die problemen?
Verder lezen
huis in de wintertijdinformatief

Hoe maak ik mijn ramen en deuren winterklaar?

We zouden het heel kort kunnen houden: je ramen en deuren (én rolluiken, vliegenramen, schuiframen en zonwering) moeten een onderhoud en schoonmaakbeurt krijgen vóór je de winter ingaat. Punt. Maar we weten allemaal wel dat we daar niet altijd aan toekomen.
Verder lezen
betalen met kaartinformatief

Windocare: dure vogels?

“Ja, maar jullie zijn wel duur.” Dat is de boodschap die we de laatste tijd te horen krijgen. Maar weet je ook écht wat er allemaal schuilt achter ons uurtarief?
Verder lezen
serviceheld aan het werkinformatief

Achter de schermen bij Windocare

We willen niet alleen jouw ramen en deuren optimaliseren. Ook onze service nemen we graag onder de loep. Daar komt uiteraard heel wat logistiek bij kijken. Windocare wil je een snelle en concrete service bieden.
Verder lezen
open raamRaam illustratie

Raamtroubles in de zomer: ontdek er nu alles over

Voor onze service-held is het glashelder: we spreken van een raam zodra er glas mee gemoeid is. En nu het weer zomert, zetten we ze graag open. Maar soms lukt dat niet meer. Lees er hier meer over.
Verder lezen
zonnige woonkamerZonwering illustratie

Sun’s out, screens out: alles wat je moet weten over zonwering

Zonwering is een paraplubegrip voor alles wat de zon tegenhoudt. Voor Windocare is zonnewering alles wat voor je raam hangt. Zonneluifels horen daar voor ons dus niet bij.
Verder lezen
schuifdeur-schuifraamschuiframen

Schuiframen: schuif vlotjes de zomer in

Schuiframen zijn niet zomaar ramen. Door hun andere opbouw zijn ze best complex. Maar weet je ook hoe ze zijn opgebouwd? En welke zorgen een schuifraam met zich kan meebrengen? Hoe is een schuifraam opgebouwd? Schuiframen bestaan meestal uit hout, pvc of aluminium. Ze hebben een vast en een schuivend paneel. Het schuifraam moet altijd […]
Verder lezen
onderhoud van vliegenraamVliegenraam illustratie

Zelf vliegendeuren of (schuif)vliegenramen herstellen

Ben je een handige harry? Onze service-helden leggen je graag uit hoe je je vliegendeur of (schuif)vliegenraam zelf kunt herstellen.
Verder lezen

Meer laden

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram