Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Windocare blog

Tips, weetjes en advies

Alle blogposts

Blogposts_zoeken
Blogpost_filter
windocare en raioinformatief

Na de koude komt zonneschijn: Windocare en RAIO, meer dan goeie buren

Windocare en RAIO, da’s één golflengte. Da’s veel gedeelde passies en interesses. Da’s leren van elkaar. Da’s Limburgse warmte. En over die raakvlakken willen we het deze keer hebben.
Verder lezen
Herstelling van buitendeurDeur illustratie

Windocare repareert je deuren mechanisch, niet esthetisch!

We vallen met de deur in huis: we doen mechanische herstellingen aan deuren, maar geen esthetische. Maar wat bedoelen we daar nu precies mee? Laat ons beginnen met een duidelijk voorbeeld. Stel je voor. Je brengt een bezoekje achter de schermen aan de werkplaats van je lokale garage. Daar vind je twee profielen: mecaniciens en […]
Verder lezen
herstellen raambeslagRaam illustratie

Dokter Windocare, jouw specialist in raamreumatiek

Zorgen voor ons lichaam, dat vinden we allemaal evident. Zorgen voor ons buitenschrijnwerk is dat minder. Net dàt vinden we bij WindoCARE (#whatsinaname) belangrijk.
Verder lezen
Jaaroverzicht 2022informatief

Windocare: jaaroverzicht 2022

Grote bedrijven zoals Spotify doen het. En ook wij bij Windocare blijven niet achter. Ook wij blikken graag terug op het afgelopen jaar.
Verder lezen
onderhoud van particulier huisinformatief

Het ABC van de Windocare-onderhoudscontracten

Onze mantra is intussen bekend: we pleiten voor een regelmatig onderhoud en een grondige poetsbeurt van je ramen, deuren, schuiframen, vliegenramen, screens en rolluiken.
Verder lezen
garantie contractinformatief

De relevantie van garantie: garantietermijnen uitgekleed

Garantie. Een veelbesproken topic waar we ook bij Windocare wat over te vertellen hebben. Want garantie is gelaagd. We leggen het glashelder uit in deze blog.
Verder lezen
afdichting raaminformatief

Waar komt die tocht toch vandaan?

Nu we allemaal met stijgende energieprijzen te kampen krijgen, is het belangrijk om na te gaan of we nergens tocht of water binnenkrijgen of warmte verliezen. Heb jij een van die problemen?
Verder lezen
huis in de wintertijdinformatief

Hoe maak ik mijn ramen en deuren winterklaar?

We zouden het heel kort kunnen houden: je ramen en deuren (én rolluiken, vliegenramen, schuiframen en zonwering) moeten een onderhoud en schoonmaakbeurt krijgen vóór je de winter ingaat. Punt. Maar we weten allemaal wel dat we daar niet altijd aan toekomen.
Verder lezen
betalen met kaartinformatief

Windocare: dure vogels?

“Ja, maar jullie zijn wel duur.” Dat is de boodschap die we de laatste tijd te horen krijgen. Maar weet je ook écht wat er allemaal schuilt achter ons uurtarief?
Verder lezen

Meer laden

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram