Contacteer ons
Contacteer ons

Herstelling

Onze servicehelden
Illustratie Huisje

Professionele herstelling van buitenschrijnwerk onder waarborg

Klemt je voordeur bij koud weer? Kan je raam niet meer op de kiepstand? Ontsieren krassen je profielen? Schuift je vliegenraam steeds minder vlot? Maakten enthousiaste juniors een barstje in je glas? Waar geleefd wordt, gaat al eens iets stuk.

Maar geen nood. Onze service-helden staan paraat. Met tonnen - lees: decennia - expertise pakken ze je probleem vakkundig aan. Ramen en deuren die haperen, schuren, wringen en piepen, rolluiken en screens die niet meer doen wat ze moeten doen: voor alles hebben onze service-helden een efficiënte oplossing.

Onze servicehelden
Je leeft voluit. Dus is het normaal dat je ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens sporen van gebruik kunnen dragen. Maar soms is er net iets meer aan de hand. Je glaswerk is gebarsten, ongewenste bezoekers hebben je deurslot geforceerd of profielen beschadigd. Check dan zeker je verzekeringspolis. En vertrouw voor de rest op onze gecertificeerde service-helden. Die repareren alle schade onder waarborg.
Logo BelisolLogo BelisolLogo Belisolaliplast

Jouw favoriete servicepartner voor buitenschrijnwerk

Als officiële servicepartner behartigen wij standaard alle herstellingen en onderhoud na plaatsing voor Belisol, Kwadro, Schüco en Aliplast. Maar ook ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens die niet van deze giganten komen, nemen we vakkundig onder handen.

Bezorg me professioneel advies!

In 4 stappen naar een professionele herstelling van je buitenschrijnwerk

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.
02

Binnen 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Onze service advisors staan via ons noodnummer of online chat voor je paraat.
03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.
04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.

Onze servicecontracten: jouw beste garantie

Onverwachte kosten voor herstelling van je buitenschrijnwerk vermijden?
Bescherm je woning én je budget met een interessant servicecontract.

Ontdek onze service formules
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram