Contacteer ons
Contacteer ons
Rolluiken herstellen
Onze servicehelden

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare

Je rolluiken zijn waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij het woord “thuis”. En toch maken ze ons dagelijks leven in huis een pak aangenamer. We gebruiken ze ‘s avonds, om ruimtes licht- en geluidsdicht te maken en zo te genieten van een optimale nachtrust. Tijdens de zomermaanden bewijzen ze een extra dienst en zetten we ze in om het hoofd letterlijk koel te houden. Ze vormen dan wel geen écht onderdeel van ons interieur, ze dragen wel bij aan een aangenamere nachtrust, betere isolatie en zo ook een hogere levenskwaliteit. 

Alhoewel rolluiken uit stevig materiaal vervaardigd zijn, is het niet verwonderlijk dat er na een tijd gebruikssporen ontstaan. Bij elektrische rolluiken kan de motor of afstandsbediening het begeven. Als het gaat over gewone rolluiken, doen de meeste problemen zich voor bij het rolluiklint: dat scheurt of raakt verstrengeld. Daarnaast zijn de ophangveren ook gevoelig voor slijtage. Gelukkig hoef je in al deze gevallen niet zelf je rolluik te repareren. De service-helden van Windocare doen het met veel plezier én de nodige zorg voor jou. Onze professionals herstellen rolluiken groot en klein. Laat ons weten wat het probleem is en we komen ze snel mogelijk ter plaatse om een kijkje te nemen. 

Problemen met je rolluik? De service-helden van Windocare zijn er voor jou

Informatie icoon
Mijn rolluik gaat niet meer open of dicht.
Informatie icoon
Mijn rolluiklint is gescheurd of stuk.
Informatie icoon
Er zijn problemen met de motor van mijn elektrisch rolluik.
Maak een afspraak

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram