Contacteer ons
Contacteer ons
Rolluiken herstellen
Onze servicehelden

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare

Je rolluiken zijn waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij het woord “thuis”. En toch maken ze ons dagelijks leven in huis een pak aangenamer. We gebruiken ze ‘s avonds, om ruimtes licht- en geluidsdicht te maken en zo te genieten van een optimale nachtrust. Tijdens de zomermaanden bewijzen ze een extra dienst en zetten we ze in om het hoofd letterlijk koel te houden. Ze vormen dan wel geen écht onderdeel van ons interieur, ze dragen wel bij aan een aangenamere nachtrust, betere isolatie en zo ook een hogere levenskwaliteit. 

Alhoewel rolluiken uit stevig materiaal vervaardigd zijn, is het niet verwonderlijk dat er na een tijd gebruikssporen ontstaan. Bij elektrische rolluiken kan de motor of afstandsbediening het begeven. Als het gaat over gewone rolluiken, doen de meeste problemen zich voor bij het rolluiklint: dat scheurt of raakt verstrengeld. Daarnaast zijn de ophangveren ook gevoelig voor slijtage. Gelukkig hoef je in al deze gevallen niet zelf je rolluik te repareren. De service-helden van Windocare doen het met veel plezier én de nodige zorg voor jou. Onze professionals herstellen rolluiken groot en klein. Laat ons weten wat het probleem is en we komen ze snel mogelijk ter plaatse om een kijkje te nemen. 

Onze service-helden werken nauwkeurig en met respect voor je woonomgeving. Ook wanneer het binnenwerk van je rolluik opengebroken moet worden, proberen ze dat met de grootste zorg te doen.

Onze servicehelden

Problemen met je rolluik? De service-helden van Windocare zijn er voor jou

Mijn rolluik gaat niet meer open of dicht

Gaat je rolluik niet meer open of dicht? Dat kan gebeuren. Aangezien je de rolluiken dagelijks gebruikt, is het normaal dat er na een tijdje slijtage ontstaat. Bij elektrische rolluiken is dit type storing vaak te wijten aan een motordefect. In het geval van manuele rolluiken is het probleem meestal te herleiden tot het oprolsysteem of een gescheurde ophangveer. Onze service-helden weten gelukkig hoe ze dit het beste aanpakken. 

Mijn rolluiklint is gescheurd of stuk

Het lint van je rolluik ziet af. Ten eerste draagt het dag in dag uit het gewicht van je luik, maar daarnaast tasten weersomstandigheid het ook aan. Daarbovenop komt nog eens de ouderdomsslijtage. Het zal je dan ook niet verwonderen dat een gescheurd rolluiklint een van onze meest voorkomende problemen is. Vervelend, maar wel vrij vlot te vervangen of herstellen!

Er zijn problemen met de motor van mijn elektrisch rolluik

Een elektrisch mechanisme dat dagelijks gebruikt wordt slijt. Dat en eventuele stormschade kunnen ervoor zorgen dat de motor van je rolluik niet meer naar behoren werkt. In sommige gevallen moet de motor dan vervangen worden, maar soms kan een kleine herstelling ook al wonderen doen. Laat het vooral over aan onze service-helden. Met de nodige zorg en expertise ontfermen ze zich over jouw rolluik.

Mijn rolluik zit niet meer correct in de geleiders

Het Belgische klimaat is niet altijd mild. Als je rolluik maar gedeeltelijk naar beneden is gelaten, bestaat de kans dat die bij een stevige windhoos uit de geleiders geblazen wordt. Daardoor komt je rolluik vast te zitten. Raadpleeg in dat geval zeker onze service-helden en ze komen zo snel mogelijk ter plaatse.

Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram