Contacteer ons
Contacteer ons

Onze service-helden

Onze servicehelden

Buitenschrijnwerk dat op al elk moment als nieuw functioneert? Maak kennis met onze service-helden.

Je laat niet zomaar iedereen over de vloer komen. Dat begrijpen we. Daarom sturen wij enkel absolute vakmannen bij je langs, die al jaren (jaren!) tot over hun oren in de ramen en deuren zitten bij gerenommeerde merken en verdelers. Dit is wat je mag verwachten als je één van onze service-helden thuis krijgt.
Illustratie op tijd

Stipt op de afspraak

Onderweg en on the job kunnen onverwachte issues opduiken - dat hoort nu eenmaal bij het leven van een held. Daarom ontvang je een tijdslot waarbinnen je onze man mag verwachten. Een half uurtje voor aankomst volgt nog een sms. Zo hoef je niet onnodig te wachten en staat er niemand onverwacht voor je deur.
Illustratie clean work

Clean work


Onze service-helden zijn beleefde jongens. Ze werken netjes en dragen zorg voor je exterieur en interieur. Je merkt aan niets dat ze zijn langs geweest, behalve dan aan de look van je profielen en/of perfect functionerende scharnieren en sloten. Great job, clean work.

Vakmannen pur sang


Zodra ze hun mouwen opstropen, is het duidelijk. Onze mannen weten wat ze doen. Ze gaan vakkundig, efficiënt en met een scherp oog voor detail aan de slag. Als zij je probleem niet kunnen fixen, kan niemand het. Het is geen toeval dat er ‘service-helden’ op hun naamkaartje staat. 
Supermannen zijn het.
Illustratie informatie

Informatie en inspiratie

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Onze service-helden leggen je glashelder uit wat het probleem is en hoe ze dat voor je oplossen. Inside gebruikstips en onderhoudsadvies voor ramen en deuren krijg je er gratis bovenop. Profiteer ervan zolang onze man bij je thuis is. 

Ons uniform

Heldenlook: zo herken je onze service-helden

Een cape en legging dragen onze service-helden net niet. Of toch alleen maar stiekem onder hun Windocare-kostuum. Want dat is de heldenoutfit waarmee je hen uit duizenden herkent: kwalitatieve shirts, sweaters en jassen in Windocare-look waarmee ze alle natuurelementen glamoureus trotseren. Het hele jaar door.

Haal een service-held in huis
Een professionele oplossing voor je buitenschrijnwerk?
Meld ons snel en makkelijk je probleem via ons online schadeformulier.
Binnen 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Stuur me professioneel advies
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram