Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van schuiframen in Sint-Truiden

Ook in Sint-Truiden kun je rekenen op een professionele oplossing voor je schuiframen door onze service-helden. Ze werken kwalitatief, efficiënt én gestructureerd aan de herstelling van je schuiframen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Sint-Truiden?

Een prachtig belfort. De Groenmarkt. Het grootste terras van het land. Een turende Trudo. De prachtige fruitstreek die Sint-Truiden is. Je zou als Windocare voor minder bezwijken. Uiteraard hebben wij hier ook een fris en fruitige service-held: Francis. Onze man die al jouw schuifraamstress aankan.

Truienaars en Truinoskes hebben jammer genoeg ook te kampen met schuifraamstress. Soms zijn ze zo complex dat we niet goed weten hoe ze juist te bedienen of te onderhouden. En dat loopt meestal niet goed af. In de zomer gaan onze schuiframen met de regelmaat van de klok open en dicht. En al het vuil, zand en stof komt dan op de rail en de wieltjes terecht. In de winter zitten ze dan weer hermetisch dicht. Of ook niet, want ook met schuiframen kun je vocht- en tochtproblemen hebben. Met een grondig en frequent onderhoud kun je al een en ander voorkomen, maar daar hebben de inwoners van de fruitstreek niet altijd tijd voor. Truienaars en Truinoskes, dit is het teken. Gooi jullie schuifraamstress nu overboord en haal Francis erbij.

Ook schuifraamstress bij jou in Sint-Truiden? Schuurt je schuifraam over de rail? Zijn de wieltjes afgesleten? Heb je de indruk dat de wieltjes het gewicht van het schuifraam niet (meer) kunnen dragen? Gaat je schuifraam helemaal niet meer open of dicht? Zit je met vocht of een lekkend schuifraam? Heb je dringend hulp nodig voor je speciale types schuiframen zoals je hefschuifraam of je draai-kiepschuifraam? Kun je de schuifraamstress niet meer aan? No stress. Wij sturen Francis op je af. Hieronder ontdek je hoe dat werkt.

Of het nu voor gewone schuiframen is in Sint-Truiden, aluminium schuiframen in Landen of Leuven, draai-kiepschuiframen in Gingelom of Borgloon, houten schuiframen in Tienen, Alken of Wellen, hefschuiframen in Heers of pvc-schuiframen in Nieuwerkerken. Francis komt eraan voor eender welk schuifraam!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Sint-Truiden nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Sint-Truiden

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en de andere service-helden uit de fruitstreek, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Sint-Truiden.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en de andere service-helden uit de fruitstreek hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Sint-Truiden. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Ook vol schuifraamstress in Sint-Truiden? Meld ons snel en makkelijk welke problemen je ondervindt met je schuiframen via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram