Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Ramen herstellen in Roeselare? Jouw specialist staat al klaar

Zoek je naar professionele oplossing om je ramen te herstellen? Jouw service-held staat paraat in Roeselare.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw ramen in Roeselare?

Roeselare, dé enige echte Rodenbachstad, bekroond met een prachtig belfort. Deze stad der wereldkampioenen (Roeselarenaars weten wel waarom) konden we niet laten schieten in onze Windocare-familie. Want ook wij sturen alleen maar kampioenen op pad. Meet onze technieker ter plaatse, jouw baken in West-Vlaanderen!

Roeselare, Rodenbachstad. Dat wisten we al. Maar wist je ook dat stedelijke omgevingen ronduit slecht kunnen zijn voor je ramen? Vervuiling door roet, industrie en fijnstof zijn echte kwelgeesten voor je raambeslag. Op de duur verduurt je beslag zodanig dat het gewoon afbreekt. En ook het raammechanisme kan het plots begeven. En als we heel eerlijk zijn, moeten we ook toegeven dat we het onderhoud van onze ramen op de lange baan durven schuiven. Maak daar nu een einde aan en haal er snel een kampioen-service-held bij!

Zit je dus in de raamproblemen in Roeselare? Gebroken glas? Een klemmend raam? Een raam dat lekt? Een raam dat hapert? Een raam dat niet meer of stroef opengaat? Aarzel niet meer en haal er een service-held bij. Met Claude haal je er zelfs een kampioen mee binnen. Voor je raamtroubles van a tot z. Lees hieronder hoe we in Roeselare onze kampioen-helden dus graag op pad sturen.

Kampioen Claude is altijd trouw op post tijdens zijn interventies in en rond Roeselare. Maakt niet uit of het gaat om een vast raam in Izegem, een draai-kiepraam in Brugge, een kiep-draairaam in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, een raam met een raamvleugel in Zonnebeke of Staden, een terrasraam in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of een harmonicaraam in Hooglede, Ardooie of Moorslede. Ook in de kuststreek kun je op Claude rekenen!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere kampioen-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Roeselare.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Claude komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Claude en de andere kampioen-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Zeer tevreden over de geleverde werken. Vlot, hulpvaardig. Technieker kende zijn job.
Meer lezen
Karine via Trustpilot
4 op 5 sterren
Prijzig voor hetgeen moest hersteld worden ! Correcte afspraken. Goede service !
Meer lezen
Vanderbeken Ronald via Trustpilot
Meer reviews

Raamdrama in Roeselare? Meld ons snel en makkelijk je raamdrama via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram