Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw expert in het herstellen van zonwering in Pelt

Pech met je screens in Pelt? Een herstelling nodig? Vertrouw dan op de kwalitatieve, efficiënte, professionele en lokale service van onze service-held in Pelt.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Pelt?

Pelt is meer dan een fusiegemeente. Pelt, da’s ook één grote brok natuur. Met de verschillende waterlopen, wandel- en fietspaden … is het zelfs een paradijs voor wandelaars en fietsers. En ook wij van Windocare mochten niet ontbreken in dat natuurparadijs. Wij hebben zelfs een geboren en getogen Peltenaar in onze Windocare-familie! Dat is Marc, onze ancien en een échte zonweringspecialist.

En ook in Pelt is zonwering schering en inslag. Screens zijn namelijk onmisbaar wanneer het fel opwarmt in onze woningen in de lente en de zomer. Maar na die warme periode hangen ze er maar wat te verkommeren. We laten ze meestal aan hun lot over en vergeten ze schoon te maken of te onderhouden. En toch is dat ook broodnodig voor screens. Want ook zij kunnen last hebben van vervuiling door fijnstof, pollen en zand of uitharden door het felle uv-licht. En ook stormweer kan flink wat schade berokkenen aan je screens. Ze kunnen van het ene moment op het andere uit de geleiders gaan waardoor je doek of het interne mechanisme het misschien wel begeeft. Neem nu het heft in eigen handen en voorkom nog meer zonweringpech. Je screens zijn in professionele handen bij Marc.

Heb jij ook zoveel pech met je zonwering in Pelt? Doet je zonnewering het helemaal niet? Gaan de screens met andere woorden niet meer naar boven of naar beneden? Zijn de onderdelen van je zonwering (onderlatten, doek, geleiders) nooit onderhouden? Wringt de motor van je automatische screens tegen? Of ben je toe aan vervanging van je manueel bediende screens? Is het doek van je screen verduurd of ingescheurd? Of heb je problemen met het zonnepaneel van je elektrische zonwering? Marc weet raad met al die zonweringpech. Hieronder lees je hoe onze service-held te werk gaat in Pelt.

Onze meest ervaren service-held Marc lost al je zonweringleed op, zowel in als rond Pelt! Zijn je manuele screens kapot in Pelt? Hapert er iets aan de motor van je elektrische screens in Hamont-Achel of Hechtel-Eksel? Schort er iets aan je combiscreens in Lommel of Leopoldsburg? Is er iets mis met je opbouwscreens in Bocholt of Peer? Ook voor je voorzetscreens of andere zonweringonderdelen is Marc graag op post.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Pelt nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Pelt

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Marc en zijn maten, ook service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Marc komt bij je langs in en rond Pelt.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Marc en zijn maten, ook service-helden, weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Heb jij ook pech met je zonwering in Pelt? Meld ons snel en makkelijk wat eraan scheelt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram