Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw nummer 1 in het herstellen van vliegenramen in Pelt

Onze service-helden staan ook in Pelt voor je klaar om je vliegenramen op professionele wijze te herstellen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Pelt?

In gemeente Pelt krijg je heel wat te zien: van een collectie molens tot waterlopen, wandelpaden en een grote portie natuur. Uiteraard wilden wij ook deel uitmaken van de prachtige fusiegemeente Pelt. En dat doen we met niemand minder dan Marc, een geboren en getogen Peltenaar! Zo fier dat we jullie in Pelt van dienst kunnen zijn met een service-held van het kaliber van Marc, onze ancien met de meeste ervaring.

En ook de Peltenaars kunnen hun vliegenramen niet missen. Verluchten, verluchten en nog eens verluchten, maar dan zonder vervelende insecten. Maar ook vliegenramen hebben onderhoud nodig. En daar wringt soms het schoentje, want in het najaar durven we onze vliegenramen wel eens vergeten … Dat blijft niet zonder gevolgen, want door al het (fijn)stof, vuil en uv-licht verduurt het vliegengaas helemaal. En soms is er niet veel meer nodig om het helemaal te doen inscheuren: een pootje van onze furry friend of een verkeerde beweging van enthousiaste kinderen. Een ongelukje is dan ook snel gebeurd. Voorkom alle verdere vliegenraamleed met behulp van onze service-held ter plaatse. Marc to the rescue!

Heb jij ook zoveel leed met je vliegenramen in Pelt? Is het vliegengaas verduurd of helemaal gescheurd? Wil je je vliegengaas preventief laten vervangen? Schuift je schuifvliegenraam niet meer naar behoren? Of erger nog: schuurt het over het profiel? Of schort er misschien iets aan je vliegendeur? Bij ons zijn je vliegenramen – ook de servicegevoelige types zoals zelfsluitende vliegenramen en plissévliegendeuren – en vliegendeuren in goede handen. Hieronder lees je wat het plan van aanpak is van onze service-held in Pelt.

Onze allereerste service-held Marc staat je bij in al je vliegenraamleed. In en rond Pelt! Zijn je gewone vliegenramen kapot in Pelt? Hapert er iets aan de rolhor (schuifvliegenraam) in Hamont-Achel of Hechtel-Eksel? Schort er iets aan je zelfsluitende schuifvliegenramen in Lommel of Leopoldsburg? Is er iets mis met je plissévliegendeur in Peer of Bocholt? Ook voor je houten en aluminium vliegenramen, vliegenraam- en vliegendeuronderdelen staat Marc klaar.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Pelt nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Pelt

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Marc en zijn makkers, ook service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Marc komt bij je langs in en rond Pelt.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Marc en zijn makkers, ook service-helden, weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Heb jij ook vliegenraamleed in Pelt? Meld ons snel en makkelijk wat je vliegenraamleed is via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram