Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw expert in het herstellen van schuiframen in Pelt

Moeten je schuiframen hersteld worden, maar wil je alleen een kwalitatieve, efficiënte, professionele en lokale service? Vertrouw dan op onze service-held in Pelt.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Pelt?

In gemeente Pelt krijg je niet de kans om in te dommelen (#insidejoke). Want Pelt, combo van Overpelt en Neerpelt van weleer, heeft met de fusie onlangs nog zijn rijke geschiedenis aangevuld. Met 33.000 inwoners is het dan ook een gemeente van formaat. Wij vonden dat we ook iemand ter plaatse moesten hebben. Een geboren en getogen Peltenaar zelfs! Trots om jullie in Pelt van dienst te zijn met zo’n kanjer als Marc, onze allereerste service-held.

De Peltenaars kunnen hun schuiframen niet missen. Dat zien we in de zomer, als ze meer dan eens per dag open en dicht worden geschoven. Het probleem is dat schuiframen – en dan vooral de rails en de wieltjes – heel vuil worden in de zomer. Denk maar aan zand, fijnstof en pluisjes. Eigenlijk moeten we de rails en de wieltjes grondig schoonmaken en ook het schuifraam zelf moet een onderhoud krijgen. En daar wringt vaak het (schuifraam)schoentje. In de winter blijven ze dan weer veel vaker dicht. Dat zorgt dan weer voor typische winterse problemen. Wil jij ook beter zorgen voor je schuiframen? Vertrouw dan op onze expertise en die van Marc.

Ook in de penarie met je schuiframen? Gaan ze niet meer naar behoren open of dicht? Zit er een kras op je glas of is het zelfs gebroken? Ook dàt kunnen onze service-helden aan. Maar ook een schuifraam dat hapert, klemt of blokkeert; een slot dat moeilijk doet; wieltjes die niet meer rollen of afgesleten zijn … behoren tot de opties. Bij ons zijn je schuiframen – ook de servicegevoelige types zoals hefschuiframen en draaikiepschuiframen – in veilige handen. Ontdek hieronder wat het plan van aanpak is van onze service-helden in Pelt.

Onze allereerste service-held Marc staat je bij in al je schuifraampenarie, in en rond Pelt: Gaan je pvc-schuiframen niet meer open of dicht in Pelt? Hapert er iets aan je hefschuiframen in Hamont-Achel of Hechtel-Eksel? Schort er iets aan de loopwagens (wieltjes) van je schuiframen in Lommel of Leopoldsburg? Is er iets mis met je draai-kiepschuiframen in Bocholt of Peer? Ook voor je houten en aluminium schuiframen staat Marc klaar.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Pelt nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Pelt

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Marc en zijn makkers, ook service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Marc komt bij je langs in en rond Pelt.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Marc en zijn makkers, ook service-helden, hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Pelt. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Zit jij ook in de penarie met je schuiframen in Pelt? Meld ons snel en makkelijk wat je schuifraampenarie is via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram