Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Dé nummer 1 in het herstellen van zonwering in Bree

Onze gecertificeerde service-helden halen je ook in Bree uit de puree. Ze bieden een snelle oplossing voor je screens dankzij hun kwalitatieve, professionele en efficiënte aanpak.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Bree?

Opitter, Tongerlo, Beek, Gerdingen … allemaal onderdelen van bruisende gemeente Bree. Van wandelen, fietsen, ruiteren, shoppen (hello Toleikstraat!) en lekker uiteten gaan, er is àltijd wel iets te doen. En dat willen wij bij Windocare voor geen geld ter wereld missen. We stellen jullie met enige trots dan ook Joppe voor: onze jongste service-technieker (noem hem gerust held, want hij heeft véél ervaring) die je zonwering en screens met plezier binnenstebuiten keert.

Ook in Bree schuiven onze screens gretig op en neer in de zomer. Ze doen dan ook wat ze moeten doen: de zon buitenhouden in de meest zonnige periodes van het jaar. Maar soms belanden ze wel eens in de vergeetput en geven we ze niet het onderhoud dat ze verdienen. Laat staan een grondige poetsbeurt. En dat hebben ze écht wel nodig, want door fijnstof, pollen en uv-licht kan het fragiele doek zomaar scheuren of uitharden. En een ongelukje met een scherp voorwerp of guur weer is snel gebeurd. Voor je ’t weet, is het interne mechanisme beschadigd of hangt je screen uit de geleiders. Of misschien gaan ze al niet meer open of dicht … Weet dat je in Bree altijd kunt rekenen op service-held Joppe. Hij haalt je uit de puree!

Wringen jouw screens in Bree ook tegen? Heb je problemen met je zonnewering in het algemeen? Is het doek naar de vaantjes? Sputtert de motor van je elektrische screens tegen? Heb je je screens nooit goed onderhouden? Zit het doek niet meer in de geleiders door zwaar stormweer? Blokkeert er iets aan het rolsysteem? Of wil je je manuele screens laten automatiseren? Voor onze service-held ter plaatse, Joppe, is werkelijk niets te veel. Hieronder lees je hoe onze service-helden (je zonwering) opereren in Bree.

Voor miserie met je opbouwscreens in Bree of Bocholt, met je doek in Dilsem-Stokkem, met je combiscreens in Kinrooi, met je voorzetscreens in Oudsbergen, met je elektrische screens in Peer of met je manuele screens in As, is Joppe van Windocare dé technieker die je nodig hebt!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en de andere zonweringspecialisten, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Joppe en de andere zonweringspecialisten weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

In de puree met je zonnewering in Bree? Meld ons snel en makkelijk wat er misloopt met je zonwering via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram