Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw professional in het herstellen van zonwering in Antwerpen

Onze Antwerpse techniekers, beter bekend als service-helden, hebben dé kwalitatieve, efficiënte en doordachte oplossing voor jouw screens die ze herstellen in ’t Stad.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen wejouw zonwering in Antwerpen?

Antwerpen, stad van de Meir, het Mas, de Groenplaats, het Steen en ga zo maar door. Ook bij Windocare zijn we zot van die stad van Brabo. Natuurlijk hebben wij dus ook service-helden ter plaatse in haven-, Schelde- en modestad Antwerpen. En straffer nog: van ’t Eilandje tot de leien, van ’t stad tot op de parking, overal servicen ze je en ruimen ze je issues met je zonwering of screens uit de weg.

Aan veel Antwerpse gevels zien we ze hangen: zonnewering of screens. Want in de zomer kan de zon ’t stad flink opwarmen. Maar soms behandelen we ze stiefmoederlijk, zeker na de zonnige periodes van het jaar. Want eigenlijk hebben ze net zoals je ramen, deuren en schuiframen ook onderhoud nodig. En een flinke poetsbeurt. Door een combinatie van opeenstapeling van vuil, pollen en fijnstof en blootstelling aan uv-licht en allerlei wisselende weersomstandigheden, kan het vaak fragiele doek het begeven. Bovendien kan het interne mechanisme daardoor ook beschadigd zijn waardoor je screens niet meer open- of dichtgaan. Voel je het schaamrood op je wangen? No worries, we’ve got your back. Gelukkig weten onze service-helden ter plaatse wat gedaan en kunnen ze zowat al je zonweringsissues de baas!

Zit jij in Antwerpen ook met de handen in ’t haar door je screens en zonnewering? Ben je het doek, de geleiders of de onderlatten een tijdlang vergeten schoon te maken? Gaan je screens niet meer naar beneden of naar omhoog? Is de motor van je automatisch screen kapot of versleten? Of is er een probleem met het lint van je manuele screens? Is het doek gescheurd, uitgehard of kapot? Of heeft stormweer je screen uit zijn geleiders geschud? Weet dat je met al die issues terechtkunt bij onze Antwerpse service-helden. Hieronder lees je meer over hoe we dat aanpakken.

Onze service-helden ter plaatse zijn vertrouwd met alle soorten zonwering en screens. Of het nu voor zonwering is in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, miserie met je elektrische screens in Edegem, Wijnegem of Wommelgem, je combiscreens in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, het doek van je screens in Schoten, Schilde of Stabroek, je zonnewering in Ranst, Hove of Rumst, je opbouwscreens in Mortsel, Lier, Niel of Lint, of je voorzetscreens in Hemiksem en Kontich, onze Antwerpse service-helden zijn al onderweg!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want ons team Antwerpse service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat ze efficiënt aan de slag kunnen. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Ons team Antwerpse service-helden weet graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

Meer reviews

Ook issues met je zonwering of screens in modestad Antwerpen? Meld ons snel en makkelijk wat eraan schort via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram