Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Vliegenramen herstellen in Antwerpen? Jouw expert staat al klaar

Een professionele oplossing nodig voor jouw vliegenramen in ‘t stad? Onze service-helden staan klaar met de geknipte oplossing voor al jouw vliegenraamissues.
Vraag advies
Onze servicehelden

Uiteraard mocht Schelde- en havenstad Antwerpen niet ontbreken in onze service-heldencollectie van Windocare. Zij zijn natuurlijk ook zot van ’t stad. Niet alleen van de toeristische trekpleisters zoals de Schelde, de Meir, de kaaien, de Grote Markt, de Groenplaats, het Steen, het Mas … maar ook van jouw vliegenramen! Er staat altijd iemand van Windocare voor je klaar in ’t stad en op de parking ;)!

In een stad als Antwerpen zijn vliegenramen onmisbaar. De hoge appartementsgebouwen, de statige herenhuizen, studio’s en lofts moeten namelijk ook verlucht worden. En ook in ’t stad houden we insecten liever op een afstand. Maar zonder een goed onderhoud kunnen onze vliegenramen het wel eens begeven. En toegegeven, dat vergeten we soms. Denk je nu: “Wat kan er nu in godsnaam gebeuren met vliegenramen?” Jammer genoeg meer dan je denkt. Het vliegengaas bijvoorbeeld is dun en fragiel. Je furry friend kan er zomaar doorheen trappen. Maar ook spelende kinderen kunnen je gaas per ongeluk vernielen. En dan zeggen we nog niets over de vijanden van je vliegengaas, zoals de invloed van uv-licht, fijnstof, pollen en andere vervuiling. Gelukkig kun je altijd rekenen op onze rasechte Antwerpse service-held!

Krijg jij ook grijs haar van je vliegenraamissues in Antwerpen? Problemen met je schuifvliegenraam dat schuurt over het profiel? Is je vliegengaas van je vliegenraam of -deur gescheurd? Heeft jouw zelfsluitend schuifvliegenraam of jouw plissévliegendeur service nodig? Laat de pomp van je vliegendeur het afweten? Of heb je een nieuw vliegenraam nodig? Wij staan voor je klaar met de geknipte oplossing voor jouw vliegenraamissues. Lees hieronder hoe we werken.

Onze service-held ter plaatse kan alle vliegenramen en ook vliegendeuren aan. Of het nu aluminium vliegenramen zijn in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, miserie met je plissévliegendeur in Wijnegem, Edegem of Wommelgem, je schuifvliegenramen in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, je standaardvliegenramen in Schoten, Schilde of Stabroek, je vliegendeur in Ranst, Hove of Rumst, je zelfsluitende vliegenramen in Mortsel, Lier, Niel of Lint, of kapotte vliegenraamonderdelen in Hemiksem en Kontich, onze Antwerpse service-held staat altijd klaar met een professionele oplossing in Antwerpen én op de parking.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze Antwerpse service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze Antwerpse service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Onze Antwerpse service-helden weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vliegenramen laten plaatsen. Na snelle opmeting een correcte offerte afgeleverd. Levering en plaatsing met een glimlach en super service alles geplaatst. Vlotte en duidelijke communicatie rond levering en plaatsing. Komen de afspraken na zoals ze gemaakt zijn.
Meer lezen
Caroline Cleeren via Trustpilot
Meer reviews

Ook grijs haar door je vliegenraamissues in Antwerpen? Meld ons snel en makkelijk wat er schort aan je vliegenraam via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram