Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Dé nummer 1 in het herstellen van rolluiken in Antwerpen

Onze service-helden hebben dé professionele oplossing in huis voor je rolluiken. Ze leveren je een efficiënte en kwalitatieve service bij jou in Antwerpen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Antwerpen?

Antwerpen, een van de paradepaardjes in het Windocare-rijtje. Natuurlijk zijn ook wij zot van stad Antwerpen, ook wel Schelde- en koekenstad genoemd. En den Brabo houdt een oogje in ’t zeil, want wij hebben een service-held ter beschikking in ’t stad (en op de parking ;))!

Ook in de drukke havenstad die Antwerpen is, zijn rolluiken onmisbaar geworden. Niet alleen voor hun isolerende werking (hello betere isolatiewaarden!) en de privacy die ze bieden, maar ook omdat ze een extra barrière vormen tegen inbrekers. Jammer genoeg krijgt stad Antwerpen én de parking die over de vloer. En dan durven we ook wel eens vergeten om ze te onderhouden en/of ze eens een goed sopje te geven. Met alle gevolgen van dien, want vuil zoals zand, roet en fijnstof zetten zich vast op je rolluiken. En jij trekt dat elke dag naar binnen in de rolluikkast. Maar er zijn helaas nog meer rolluikissues dan dat. Vandalen kunnen de lamellen van je rolluik helemaal beschadigen. Of nog erger: je rolluik gaat niet meer open of dicht door stormschade. Denk je nu: send rolluikhelp! We’ve got you covered. Er is al een professional van Windocare onderweg om verdere rolluikissues te voorkomen!

Heb jij dus ook van die rolluikissues in Antwerpen? Gaat je rolluik niet meer omhoog of omlaag? Of heeft je elektrische motor het misschien begeven? Een kapot of gescheurd rolluiklint? Schort er iets aan het oprolsysteem, de bandopwinder of de ophangveer? Rolluiken die geen onderhoud krijgen, hebben een beperktere levensduur. Gelukkig herstellen wij ze met plezier. Want herstellingen, dat is echt iets voor onze Antwerpse service-held. Hieronder ontdek je hoe we ook in Antwerpen onze service-helden op pad sturen.

Of het nu opbouwrolluiken zijn in Antwerpen, Aartselaar of Kapellen, inbouwrolluiken in Wijnegem, Edegem of Wommelgem, combirolluiken in Brasschaat, Boom, Bornem of Boechout, voorzetrolluiken in Schoten, Schilde of Stabroek, een defecte rolluikmotor in Ranst, Hove of Rumst, een gescheurd rolluiklint in Mortsel, Lier, Niel of Lint, kapotte rolluikstoppen in Kontich en Hemiksem, onze Antwerpse service-held staat altijd klaar voor jou in Antwerpen én op de parking.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Antwerpen nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Antwerpen

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want onze Antwerpse service-held en de andere (collega-service-)helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Antwerpen.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze Antwerpse service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van onze Antwerpse service-held en de andere (collega-service-)helden: hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in Antwerpen. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Beide techniekers die het defecte rolluik herstelde (motor vervangen en afstellen van de afstandsbediening) hebben zeer goed werk geleverd. Ze waren bovendien aangenaam en beleefd in de omgang. Ze ruimden ook netjes op vooraleer te vertrekken. Ik ben zeer tevreden.
Meer lezen
Roosbeek Danny via Trustpilot
Meer reviews

Rolluikissues in de Antwerpse koekenstad? Meld ons snel en makkelijk je rolluikissues via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram