Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw professionals in het herstellen van deuren in Bree

Onze service-helden bieden jouw dé kwalitatieve, efficiënte en professionele oplossing voor het herstellen van je deuren. Ze zijn jouw professionals in Bree.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Bree?

Bree telt nog meer die ene Michiel met zijn Sint-Michielskerk, Sint-Michielscollege en Michielshuis. Er is ook nog Joppe van Windocare. Onze service-held en technieker ter plaatse. En niet zomaar één! Hij is tegelijk de jongste telg uit de Windocare-familie en kan toch rekenen op zijn jàrenlange ervaring in het herstellen van deuren.

Ook in Bree kan er dus veel gebeuren met je deuren … Denk maar aan de alomtegenwoordige vervuiling door industrie, verkeer en fijnstof. En net dat laatste is de ultieme vijand voor deursloten. Fijnstof zet zich er namelijk helemaal in vast tot je slot uiteindelijk blokkeert. En laat ons niet vergeten dat Bree door zijn grensligging ook wel eens ongenode gasten kan aantrekken. En er kunnen nog andere dingen gebeuren. Misschien werkt je automatische tochtafsluiter niet meer (niet ideaal nu het weer frisser wordt), hangt je deur af of zit je deur niet meer goed in het kader. En we moeten ook in de eigen Bree-boezem kijken, want we laten onze deuren qua onderhoud vaak aan hun lot over. Meer dan hoog tijd om er een service-held bij te halen.

Zit je in de deurpuree in Bree? Een afhangende of afgezakte deur? Een klemmende of slepende deur? Een deur die piept of tocht doorlaat? Een deur die zelfs helemaal niet meer open- of dichtgaat? Of deuronderdelen zoals de klink of de scharnieren die het laten afweten? Haal Joppe, jouw service-held in Bree erbij. Hieronder ontdek je hoe onze helden hun missie ook in Bree aanpakken.

Voor deurpuree met buitendeuren in Bree of Bocholt, met een tuinhuisdeur in Dilsem-Stokkem, met een pivoterende deur in Kinrooi, met een glazen binnendeur in Oudsbergen, met een pivoterende deur in Peer of een sasdeur in As: slechts één adres, Joppe van Windocare. At your service in en rond Bree.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Bree nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Bree

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Joppe en zijn collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Bree.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Joppe komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Joppe en zijn collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Heel vriendelijke technieker. Probleem was snel en efficiënt opgelost. We dachte een nieuws slot nodig te hebben in de voordeur maar met een beetje smeren was alles OK.
Meer lezen
klant via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte afhandeling ..goed advies ..stipt op tijd ...goed werk en vlug
Meer lezen
heer Lantmeesters via Trustpilot
Meer reviews

In de deurpuree in Bree? Meld ons snel en makkelijk in welke deurpuree je zit via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram