Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Zonwering herstellen in Westerlo? Jouw expert staat al klaar

Een professionele oplossing nodig voor jouw zonwering in Westel? Onze service-helden staan klaar met de geknipte oplossing voor al jouw zonweringissues.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw zonwering in Westerlo?

Westerlo, eigenlijk Westel zoals het beter bekend is in de Kempen en ver daarrond, staat niet zomaar bekend als de Parel der Kempen. De Merode wist destijds goed wat hij deed toen hij zich er vestigde: prachtige kastelen, waarvan eentje dienstdoet als gemeentehuis, de uitgestrekte Beeltjens waar je eindeloos kunt wandelen, de imposante Abdij van Tongerlo … en later kwamen daar ook de Kemphanen bij. Een voetbalploeg met wisselend succes, maar die als kleine Kempische ploeg toch altijd stand heeft weten houden tussen de grote jongens. En over grote jongens gesproken: wij hebben er zo één in dienst. Een Kempenaar én Westelaar, Gunther. Hij kent zonwering op zijn duimpje …

Ook in de warme Kempen zijn alle vormen van zonnewering onmisbaar. Door de zandgronden kan het er namelijk in de lente al flink opwarmen. En dan doen de screens natuurlijk goed dienst. Maar na die warme periode begint de miserie pas. De noodzakelijke onderhouds- en schoonmaakbeurt blijven uit en voor da ge ‘t wet, zit al het vuil dat op het doek is beland, mee opgerold in de kast. En kan het vuil schade toebrengen aan het doek. En ook het weer is wel eens aan verandering onderhevig: van felle zon tot hevig stormweer. Kempenaars zijn dat gewoon, maar screens zijn er niet tegen bestand. Zo kan het doek beschadigd worden en brutaal uit de geleiders waaien. En dan is het kwaad geschied. Maar ook dàn kan Gunther je helpen. Als er één specialist is in de Kempen die er iets van kent, dan is hij het wel.

Hoor je het al donderen bij jou in Westel? Is’t al van da? Heeft het onvoorspelbare weer in de Kempen lelijk huisgehouden op je screens? Zijn ze naar de vaantjes? Gaan ze niet meer open of dicht? Of scheelt er iets aan een van de onderdelen, zoals de onderlatten, de geleiders of het interne mechanisme? Is er iets versleten? Of misschien wil de motor van je automatische screens niet meer mee? Is je doek gescheurd of staat het op scheuren? Of heb je een probleem met het zonnepaneel van je elektrische screens? Zelfs dàt is maar een kleintje voor Gunther. Hieronder lees je hoe onze Kempische helden jouw zonweringellende aanpakken.

“Tot snel in de Parel der Kempen ;)!”, ook service-held Gunther wéét het als inwoner van Westel. Of het nu voor zonnewering is in Westerlo, voorzetscreens in Vorselaar, combiscreens in Kasterlee, manuele zonwering in Laakdal, elektrische zonnewering in Herentals, Herselt of Hulshout of voor opbouwscreens in Olen of Geel, Gunther is diegene die je nodig hebt voor je zonwering!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en de andere Kempische service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs in en rond Westerlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Gunther en de andere Kempische service-helden weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
Meer reviews

Is ’t van da in Westel? Ellende met de zonnescreens? Meld ons snel en makkelijk wat ermee scheelt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram