Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw professional in het herstellen van vliegenramen in Westerlo

Onze gecertificeerde service-helden zijn ook in Westerlo jouw redder in nood. Ze herstellen er alle types vliegenramen dankzij hun kwalitatieve, professionele en efficiënte aanpak.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Westerlo?

Westel, de Parel der Kempen. Niejet jom, da’s niet overdreven, want met het prachtige gemeentehuis dat ooit het kasteel van de Merode was, de uitgestrekte bossen van de Beeltjens en de imposante Abdij van Tongerlo kun je Westerlo met gemak bij ’s lands mooiste gemeentes rekenen. Wij bij Windocare wilden dan ook deel uitmaken van al dat moois. Daarom zijn we dan ook trots om Westelaar, Kempenaar en service-held Gunther erbij te hebben in ons service-heldenarsenaal.

Ook de Kempenaars houden van hun vliegenramen. In de zomer houden ze vervelende beestjes op een veilige afstand en worden de binnenruimtes tegelijk grondig verlucht. Maar na de warme periode denken we vaak niet meer aan onze vliegenramen. Ze blijven dan ook maandenlang zonder schoonmaak- en onderhoudsbeurt aan de ramen hangen of staan ergens in een hoekje in de garage te verkommeren. En dat kan voor problemen zorgen. Door de invloed van uv-licht, fijnstof, pollen en ander vuil kan je gaas en het rubber blijvend beschadigd worden. Op de duur sluit je vliegenraam zelfs niet meer goed af … en kun je evengoed het raam gewoon openlaten. Maar het hoeft niet zover te komen. Service-held Gunther kent het klappen van de vliegenramenzweep en lost alle vliegenraamellende op.

Ook bij jou in Westel van die vliegenraamellende? Een vliegenraam of een vliegendeur die niet meer naar behoren afsluit? Kapot of gescheurd vliegengaas? Een vliegendeurpomp die niet goed is afgesteld? Een schuifvliegenraam dat stroef over het profiel gaat? (Zelfsluitende) schuifvliegenramen of plissévliegendeuren die een smeerbeurt nodig hebben? Ander, sterker gaas nodig in je vliegenramen of vliegendeur? Onze Westelse held weet van wanten met je vliegenramen. Gunther is jouw man, de Kempische tongval is helemaal inbegrepen ;). Hieronder lees je hoe Windocare zijn missie ook in Westerlo vervult!

“Tot snel in de Parel der Kempen ;)!”, aldus service-held Gunther, zelf trotse inwoner van Westel. Of het nu voor gewone vliegenramen is in Westerlo, vliegendeuren in Vorselaar, kapot vliegengaas in Kasterlee, schuifvliegenramen in Laakdal, houten vliegenramen in Herentals, Herselt of Hulshout of voor zelfsluitende vliegenramen in Olen of Geel, Gunther is jouw vliegenraamspecialist!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en de andere Kempische service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Westel.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs in en rond Westerlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Gunther en de andere Kempische service-helden weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vliegenramen laten plaatsen. Na snelle opmeting een correcte offerte afgeleverd. Levering en plaatsing met een glimlach en super service alles geplaatst. Vlotte en duidelijke communicatie rond levering en plaatsing. Komen de afspraken na zoals ze gemaakt zijn.
Meer lezen
Caroline Cleeren via Trustpilot
Meer reviews

Doffe vliegenraamellende in Westel? Meld ons snel en makkelijk wat er scheelt met je vliegenramen of vliegendeuren via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram