Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Dé nummer 1 in het herstellen van schuiframen in Westerlo

Onze techniekers, ook wel service-helden genaamd, hebben dé kwalitatieve, efficiënte en doordachte oplossing voor jouw schuiframen die ze herstellen in Westerlo.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Westerlo?

Gemeente Westerlo (Westel voor de locals) heeft haar naam, Parel der Kempen, niet gestolen. Een prachtig gemeentehuis dat ooit het kasteel van de Merode was, de bossen van de Beeltjens en het charmante centrum. En uiteraard de Kemphanen en hun supporters in ‘t Kuipje. Wij zijn trots om ook deel uit te maken van deze groene Kempische parel. Westel is namelijk onze recentste aanwinst in onze service-heldenportefeuille.

Ook de Kempenaars houden van hun schuiframen. In de zomer schuiven ze er dan ook op los. Maar waar ze niet altijd bij stilstaan, is dat het vuil dat aan de voeten en schoenen blijft plakken, op de rail en uiteindelijk ook op de wieltjes belandt. En in de winter is het omgekeerd en blijven de schuivende vrienden potdicht. Totdat de Kempenaars merken dat het slot hapert of het schuifraam niet meer zo vlot open- en dichtgaat. Een goed en regelmatig onderhoud kan dat soort problemen voorkomen, maar schuiframen worden vaak aan hun (onderhouds)lot overgelaten. Wil jij ook erger voorkomen of heb je nu al professionele schuifraamhulp nodig? Gun jezelf dan een service-held zoals Gunther.

Ook doffe schuifraamellende in Westel? Heb je servicegevoelige schuiframen zoals hefschuiframen of draai-kiepschuiframen? Merk je dat de wieltjes of de rail afgesleten zijn? Of dat je schuifraam te zwaar is om nog vlot te kunnen schuiven? Schuurt en schraapt je schuifraam over de rail? Gaan je schuiframen niet meer open of dicht? Of heb je misschien gebroken glas, vocht tussen je ramen of een lekkend schuifraam? Bij Gunther kun je terecht met werkelijk al je schuifraamellende. Hieronder lees je hoe onze helden hun missie ook in Westerlo vervullen!

Service-held Gunther, Westelaar en Kempenaar, zegt dit over zijn gemeente: “Tot snel in de Parel der Kempen ;)!” Of het nu voor hefschuiframen is in Westerlo, aluminium schuiframen in Vorselaar, pvc-schuiframen in Kasterlee, draai-kiepschuiframen in Laakdal, houten schuiframen in Herentals, Herselt of Hulshout of voor standaard schuiframen in Olen of Geel, Gunther is jouw schuifraamprofessional!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en de andere Kempische service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Westel.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs in en rond Westerlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Gunther en de andere Kempische service-helden hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Westerlo. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Zeer goede en vriendelijke service. Hebben al onze problemen met ramen en deuren (winddicht afsluiten, sluiten schuifraam, gebruik kipstand) opgelost die al enkele jaren manifesteerden.
Meer lezen
Patrick via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Doffe schuifraamellende in Westel? Meld ons snel en makkelijk wat je schuifraamproblematiek is via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram