Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Je ramen laten herstellen in Westerlo? Jouw service-held staat paraat in de parel der Kempen.

Hier is ze dan: de snelle, professionele en kwalitatieve oplossing voor jouw ramen. Onze service-helden komen ze herstellen bij jou in Westerlo.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw ramen in Westerlo?

Kemphanen, veel groen en een stukje pure Kempen. Dat vind je allemaal in de Parel der Kempen, de recentste toevoeging aan onze heldenportefeuille. We geven het grif toe: de Merode had groot gelijk om zich destijds in Westerlo te vestigen. Daarom hebben we ook een technieker ter plaatse! Watte?! #zegtdanoggis

Ook in Westel kun je in de raampenarie zitten. Het is dan wel de Parel der Kempen, maar de ramen zijn dat lang niet altijd. Want Kempenaren durven hun ramen wel eens aan hun (onderhouds)lot overlaten. Met alle gevolgen van dien: raambeslag dat stroever en stroever wordt tot het zelfs helemaal afbreekt. En hetzelfde geldt voor het raammechanisme. Reken daar nog wat vervuiling, fijnstof en zand (#danku Kempische zandgronden) bij en je hebt het ideale recept voor raampenarie. Gelukkig is onze service-held Gunther er. Wacht niet te lang hè jom om hem in te schakelen.

Raampenarie? Ramen die koppig klemmen? Ramen die niet meer open of dicht willen? Ramen die tot overmaat van ramp lekken? Gebroken glas? Schort er iets aan het slot? Haal onze Gunther erbij. Herstellingen zijn zijn specialiteit! Ontdek hieronder hoe we Gunther en de andere parels van helden op pad sturen in Westerlo.

Service-held Gunther, trotse inwoner van Westerlo zegt dit over zijn gemeente: “Tot snel in de Parel der Kempen ;)!” Je kunt bij hem terecht in en rond Westerlo. Of het nu voor een vast raam is in Vorselaar, een draai-kiepraam in Westerlo-city, een kiep-draairaam in Kasterlee, een raam met een raamvleugel in Laakdal, een harmonicaraam in Herentals, Herselt of Hulshout of voor een terrasraam in Geel of Olen. Onze Gunther doet het allemaal voor je.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en de andere parels van service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar je toe in en rond Westerlo.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Gunther en de andere parels van service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Was meteen verrast van de oplosgerichte aanpak voor mijn probleem, namelijk die dubbele vensterdeur die niet meer open kon. Ook de stand van zaken mbt de aankomst van de vriendelijke expert Francis. De prijs-kwaliteit , inclusief transportkosten, was correct. Zeker een aanrader!
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
Er is steeds een goede communicatie geweest tussen de firma Windocare en wij als klant. De technieker kan je op de dag van interventie zelfs volgen via een track&trace systeem. Enkel jammer dat er 4 interventies nodig waren om de sluiting van ons raam te herstellen.
Meer lezen
Carine Grosemans via Trustpilot
Meer reviews

In de raampenarie in Westerlo? Meld ons snel en makkelijk je raampenarie via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram