Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Je deuren laten herstellen in Westerlo? Jouw professional staat klaar in de Parel der Kempen

Onze gecertificeerde service-helden bieden je dé professionele, efficiënte en gestructureerde oplossing voor je deuren. Ze komen naar jou in Westerlo.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw deuren in Westerlo?

De Parel der Kempen. Synoniem voor groen, Kemphanen en een sappig dialect. Westel is de recentste toevoeging aan onze heldenportefeuille. De Merode had echt wel groot gelijk om zich hier te vestigen, me dunkt. Daarom zijn wij er van Windocare ook van de partij!

Maar de Merode moest het weten. Hoe zijn mooie, charmante en groene gemeente geteisterd wordt door vervuiling door fijnstof, roet en zand. Want ook in de Kempen kan er veel gebeuren met deuren. Door al die vervuiling slibben onze sloten op de duur helemaal dicht. En ook met het deurmechanisme kun je niks meer aanvangen. Het kan zelfs zo ver komen dat je deur helemaal niet meer open of dicht kan. Haal er snel een parel van een expert bij voordat je je de haren uit het hoofd trekt.

En dan hebben we het nog niet gehad over problemen met je binnendeuren. Misschien is de deurpomp van je pivoterende deur wel kapot? Of heb je een barst in je glazen binnendeur? Of misschien hangt de deurklink maar wat te bengelen? De tijd is gekomen om er professionele hulp bij te roepen. Reken maar op onze service-held Gunther. Hieronder ontdek je hoe we ook in Westerlo onze helden eropuit sturen!

Service-held Gunther, trots om in Westel te wonen zegt dit: “Tot snel in de Parel der Kempen ;)!” Of het nu voor een pivoterende deur is in Westel-city, een buitendeur in Vorselaar, een sasdeur in Kasterlee, een terrasdeur in Laakdal, een tuinhuisdeur in Herentals, Herselt of Hulshout of voor een glazen binnendeur in Geel of Olen. Je kunt bij onze Gunther terecht in en rond Westerlo.

 

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Westerlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Westerlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Gunther en zijn Kempische collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Westel.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Gunther komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Gunther en zijn Kempische collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
De vriendelijke medewerker van Windocare was op het gestelde tijdstip aanwezig, dit na telefonisch contact van bij de vorige klant. Hij wist het probleem van de voordeur snel en vakkundig op te lossen.
Meer lezen
Luc Janssens via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte afhandeling ..goed advies ..stipt op tijd ...goed werk en vlug
Meer lezen
heer Lantmeesters via Trustpilot
4 op 5 sterren
Prima werk geleverd. Maar facturatie is onoverzichtelijk en zeer duur. Tevens moet de factuur goed nagekeken want er worden fouten gemaakt.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

In de soep met je deuren in Westel? Meld ons snel en makkelijk welk deurprobleem je hebt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram