Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Zonwering herstellen in Tessenderlo? Jouw specialist staat al klaar

Onze gecertificeerde service-helden staan klaar in Tessenderlo om jouw zonwering te herstellen. Ze hebben dé professionele, efficiënte en gestructureerde oplossing in huis.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Tessenderlo?

Tessenderlo, “Looi”, door velen bekend en bemind. Er hangt heel wat in de lucht: chemie, stilte in de natuur, een sfeer van bekendheid rond bepaalde Looienaars en een zweem van sportiviteit. Dat de prachtige natuur en de bruisende kern van Tessenderlo altijd namen zoals Tia Hellebaut, Viv Van Dingenen en Kate Ryan heeft aangetrokken, verbaast ons dan ook helemaal niet. Ook wij werken graag in die sfeer. En Francis is daarom de geknipte local die je in en rond Tessenderlo van alle zonweringkwaad verlost.

Ook de Looienaars houden in de warmste periodes van de lente en de zomer graag de onverbiddelijke zon buiten. Hun screens en zonnewering doen dat dan ook perfect in die seizoenen. Maar als het eenmaal kouder wordt, worden de screens vaak vergeten. In het voorjaar en in de zomermaanden vergaren ze alle mogelijke vuil op het doek dat gewoon mee oprolt in de kast. Een grondige schoonmaakbeurt is ook eerder zeldzaam … en dan beginnen de problemen al. Want het vuil kan ervoor zorgen dat het doek uithardt en op de duur scheurt. Of misschien heeft de constante blootstelling aan uv-licht het doek al fragieler gemaakt. Bovendien kan het intern mechanisme beschadigd geraken of kan zwaar stormweer stokken in de wielen steken en je doek in een ruk uit de geleiders slaan. Voel jij ook dat er iets mis is met je screens? Wacht niet te lang om onze service-held erbij te halen.

Heb jij ook last van zonweringkwaad in Tessenderlo (of ben jij kwaad op je zonwering, dat kan ook!)? Heb je je screens nooit (voldoende) onderhouden of schoongemaakt? Is er een storm door Tessenderlo geraasd toen je screens naar beneden waren? Zitten er oneffenheden in het doek of is het mettertijd dun en fragiel geworden? Gaan je screens gewoon niet meer open of dicht? Werkt de motor van je elektrische zonwering niet meer mee? Of laat het lint van je manuele screens het afweten? Is er een thermische breuk ontstaan in je glas omdat je je screens altijd halverwege op je raam hebt laten hangen? Gelukkig heeft service-held Francis een oplossing voor al je zonweringtroubles. Hieronder ontdek je hoe onze service-helden op interventie gaan in Tessenderlo.

“Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.” Dat zijn de lovende woorden van onze service-held Francis over zijn gemeente Engsbergen. Wat hij allemaal voor je kan betekenen? Automatische zonwering herstellen in Tessenderlo, opbouwscreens herstellen in Beringen, het doek van je screens vervangen in Diest, combiscreens herstellen in Lummen, voorzetscreens herstellen in Ham of Hasselt, manuele screens herstellen in Schaffen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Tessenderlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-redders (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Tessenderlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en zijn collega-redders (service-helden) weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
Meer reviews

Ook kwaad op je zonwering in Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk je zonweringboosheid via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram