Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Dé nummer 1 in het herstellen van vliegenramen in Tessenderlo

Onze techniekers, ook wel gekend als service-helden, hebben dé kwalitatieve, efficiënte en doordachte oplossing voor jouw vliegenramen die ze herstellen bij jou in Tessenderlo.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Tessenderlo?

In Tessenderlo hangt niet alleen chemie in de lucht. Het bruisende en sportieve Looi, zoals Tessenderlo in de volksmond wordt genoemd, heeft ook een prachtige natuur. Ideaal dus voor fiets- en wandelroutes, stiltepaden, het Rolwagenpad en het stilte- en natuurgebied Gerhagen om de Looise natuur te verkennen. Naast de bekende gezichten van Tia Hellebaut, Viv Van Dingenen en Kate Ryan is er ook Francis. Jouw vertrouwd Windocare-gezicht in en rond Tessenderlo. Hij kent dan weer àlles van vliegenramen en vliegendeuren.

Ook de Looienaars halen graag de frisse lucht naar binnen in de lente en de zomer. Hun vrienden vliegenramen zijn daarbij de perfecte bondgenoten: dankzij hun grote oppervlakte aan vliegengaas laten ze verse lucht binnen, maar geen insecten of ander ongedierte. Maar na de zomerperiode hangen de vliegenramen er maar wat te hangen aan de Looise gevels. Het onderhoud wordt vergeten en ze worden niet schoongemaakt. Daardoor krijgen uv-licht, fijnstof, pollen en ander vuil vrij spel om het gaas en het rubber blijvend aan te tasten. En op de duur scheurt het gaas gewoon door uitharding of verduring en sluit het rubber niet meer goed af. Er kan dus heel wat mislopen met je vliegenramen. Grijp dan ook snel in voor het te laat is en laat onze lokale service-held ernaar kijken.

Zit jij ook met vliegenraamtroubles in Tessenderlo? Weert jouw vliegenraam geen beestjes meer door gescheurd gaas of een verduurd rubber? Of is je gaas in je vliegenraam of -deur (bijna) aan vervanging toe? Rolt je schuifvliegenraam niet meer vlotjes? Of schort er iets anders aan een van de vliegendeur of -raamonderdelen? De vliegendeurpomp bijvoorbeeld?Wil je een steviger gaas dat bestand is tegen de bewegingen van je furry friends? Weet dat dat allemaal tot de mogelijkheden behoort. Francis weet wat gedaan met je vliegenraamtroubles. Hieronder ontdek je hoe we onze service-helden op interventie sturen in Tessenderlo.

“Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.”, mooie woorden van service-held Francis over zijn geliefde Engsbergen. Wat hij allemaal voor je kan betekenen? Gewone vliegenramen herstellen in Tessenderlo, schuifvliegenramen herstellen in Beringen, zelfsluitende schuifvliegenramen herstellen in Diest, vliegendeuren herstellen in Lummen, plissévliegendeuren herstellen in Ham of Hasselt, aluminium vliegenramen herstellen in Schaffen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Tessenderlo

e bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en zijn collega-service-helden weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vliegenramen laten plaatsen. Na snelle opmeting een correcte offerte afgeleverd. Levering en plaatsing met een glimlach en super service alles geplaatst. Vlotte en duidelijke communicatie rond levering en plaatsing. Komen de afspraken na zoals ze gemaakt zijn.
Meer lezen
Caroline Cleeren via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Ook vliegenraamtroubles in Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk je vliegenraamtroubles via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram