Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw professional in het herstellen van schuiframen in Tessenderlo

Onze gecertificeerde service-helden zijn ook in Tessenderlo jouw redder in nood. Ze herstellen er alle types schuiframen dankzij hun kwalitatieve, professionele en efficiënte aanpak.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Tessenderlo?

In het bruisende, sportieve en bekende Tessenderlooi (“Looi” voor de locals, Tessenderlo voor de rest) hangt er altijd wel wat chemie in de lucht. Looi telt ook heel wat bekende én sportieve koppen zoals Tia Hellebaut, Viv Van Dingenen, Kate Ryan en Francis van Windocare. Ze scheren elk op hun manier hoge toppen in Tessenderlo. Francis staat alleszins vooral gekend voor zijn uitstekende schuifraamservice!

Maar qua schuiframen scheren de Looienaars minder hoge toppen. Er duiken namelijk heel schuifraamtroubles op, want schuiframen zijn nu eenmaal complex. In de zomer schuiven we ze lustig open en dicht, maar ook het vuil krijgt alle kansen om vast te koeken op de rail en de wieltjes. Waardoor ze op de duur helemaal afslijten. En in de winter zitten je schuiframen dan weer helemaal dicht. In het slechtste geval gaan ze ook na de winter niet meer open … Om alles gesmeerd te laten lopen, moeten je schuiframen regelmatig een grondig onderhoud krijgen. Voel je de bui al hangen? Laat onze service-held jouw schuifraamtroubles wegnemen en voorkom (nog) erger.

Heb jij ook van die schuifraamtroubles in Tessenderlo? Afgesleten schuifraamwieltjes of -rails door vuil? Een schurend schuifraam? Een haperend schuifraam of slot? Glas kapot of gebarsten? Of zit er vocht tussen het glas? Zijn er andere schuifraamonderdelen kapot? Of heb je nog andere schuifraamtroubles in Tessenderlo? Laat het ons dan weten. Hieronder ontdek je hoe we ook in Tessenderlo onze helden op interventie sturen.

Service-held Francis woont in het mooie Engsbergen. Dit is wat hij vertelt: “Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.” Wat Francis allemaal voor je kan betekenen? Gewone schuiframen herstellen in Tessenderlo, pvc-schuiframen herstellen in Beringen, draai-kiepschuiframen herstellen in Diest, houten schuiframen herstellen in Lummen, hefschuiframen herstellen in Ham of Hasselt, aluminium schuiframen herstellen in Schaffen.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Tessenderlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-topsporters, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Tessenderlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en zijn collega-topsporters hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Tessenderlo. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Ook troubles met je schuiframen in Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk je schuifraamtroubles via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram