Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Rolluiken laten herstellen in Tessenderlo? Jouw professional staat klaar

Heb jij ook een professionele oplossing nodig voor jouw rolluiken in Tessenderlo? Onze service-helden staan klaar met de geknipte oplossing voor al jouw rolluiktroubles.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Tessenderlo?

In Tessenderlo (beter bekend als “Looi”) hangt chemie in de lucht. Dat weten alle Looienaars en mensen ver daarbuiten ook. Looi kan ook rekenen op heel wat bekend volk. Denk maar aan Kate Ryan, Tia Hellebaut en Viv Van Dingenen ... Maar wist je ook dat ook Windocare hier een service-held heeft klaarstaan? Ook Francis scheert hier hoge toppen met zijn excellente rolluikservice!

In het sportieve Tessenderlo hangt er niet alleen chemie in de lucht, maar helaas ook vervuiling. Fijnstof en roet van voorbijrijdend verkeer en industrie zijn daar voorbeelden van. En dat zien we aan de rolluiken ter plaatse. Nochtans zijn ze onze bondgenoten voor meer privacy, hoge isolatienormen en inbraakbeveiliging. Maar zonder een goed en regelmatig onderhoud zijn de Looiense rolluiken helemaal ten dode opgeschreven, want al die vervuiling blijft plakken op het rolluikblad en richt schade aan in de rolluikkast. En ook stormweer kan een boosdoener zijn en heel wat rolluikvernieling zaaien. Geen probleem, er is al EHBRO (eerste hulp bij rolluikongevallen) onderweg!

Last van rolluiktroubles in Tessenderlo? Zit je rolluik niet meer goed in de geleiders? Gaat het niet meer open of dicht? Is de motor of de elektrische bediening versleten, ontregeld of doorgebrand? Of is er iets mis met het rolluiklint, de ophangveer, de rolluikstoppen, het op- en afrolmechanisme? Haal er een professional bij voor het te laat is. Hieronder ontdek je hoe we ook in Tessenderlo onze helden op interventie sturen.

Dit vertelt onze service-held ter plaatse, Francis, die in Engsbergen woont: “Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.” Een greep uit wat Francis allemaal kan betekenen voor jouw rolluiken: voorzetrolluiken herstellen in Tessenderlo, combirolluiken herstellen in Beringen, inbouwrolluiken herstellen in Diest, een rolluiklint of een defecte rolluikmotor herstellen in Lummen, elektrische rolluiken herstellen in Schaffen, Ham of Hasselt.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Tessenderlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-topsporters (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Tessenderlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van service-held Francis en zijn collega-topsporters (service-helden): hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in en rond Tessenderlo. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
De deur schuurt nu niet meer en het rolluiklint is vervangen. Mijn moeder is heel tevreden van de geleverde prestaties. Dank je wel!!
Meer lezen
klant via Trustpilot
5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Rolluiktroubles in Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk wat je rolluiktroubles zijn via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram