Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Je ramen laten herstellen in Tessenderlo? Wij hebben de oplossing

Zoek niet langer naar een professionele oplossing om in Tessenderlo je ramen te laten herstellen. Onze service-helden zijn met hun kwaliteitsvolle en gestructureerde aanpak dé oplossing.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Tessenderlo?

In Tessenderlo, of beter gezegd “Looi” hangt chemie in de lucht (#ifyouknowyouknow). En Looienaars Kate Ryan, Viv Van Dingenen en Tia Hellebaut zijn hier lang niet de enige bekende inwoners ... Ook het Windocare-team heeft hier een technieker ter plaatse!

Jammer genoeg kan ook het bruisende Looi niet ontsnappen aan raamtroubles. Door vervuiling, roet en fijnstof kan al dat vuil zich vasthechten aan je raambeslag. Het kan – zonder het nodige onderhoud – zo erg worden dat het beslag zelfs afbreekt. En ook het raammechanisme op zich kan plots ophouden met werken. Laat je raamtroubles niet langer opstapelen, maar doe er nu iets aan. Een service-held van Windocare in huis halen, bijvoorbeeld.

Doffe raamellende in Tessenderlo? Problemen om je raam open of dicht te krijgen? Zit er gebroken glas in je raam? Klemt, lekt of hapert je raam? Jij hebt vast een service-held zoals Francis nodig. Want Francis, die scheert hoge toppen in Tessenderlo (oké, niet zo hoog als Tia Hellebaut misschien, maar toch). Ontdek hieronder hoe onze Windocare-topsport in zijn werk gaat.

Service-held Francis, inwoner van Engsbergen zegt dit over zijn gemeente: “Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.” Hij kan het dus allemaal, Francis: vaste ramen herstellen in Tessenderlo, ramen met een raamvleugel herstellen in Beringen, draai-kiepramen herstellen in Diest, kiep-draairamen herstellen in Lummen, terrasramen herstellen in Schaffen en harmonicaramen herstellen in Ham of Hasselt. Francis is jouw man!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Tessenderlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn mede-topsportende service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Looi/Tessenderlo.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Francis en zijn collega-topsportende service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Schuifraam geblokkeerd. Medewerker gekomen ,heeft het snel en goed hersteld, gaf uitleg bij de werken en was zeer beleefd.
Meer lezen
Alexina via Trustpilot
5 op 5 sterren
Goede prijsafspraken, correcte prijzen en goed werk door ervaren vakmannen.
Meer lezen
Michiel via Trustpilot
5 op 5 sterren
Zeer goede ervaring. Aan de hand van een handige tool krijg je een goede indicatie wanneer de technieker precies langs zou komen. Verder een zeer capabele vriendelijke technieker over de vloeg gehad, met antwoorden op alle vragen, bovenop het strikt noodzakelijke.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Raamellende in Looi/Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk je raamellende via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram