Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Deuren laten herstellen in Tessenderlo? Jouw held staat klaar

Moet jouw deur ook hersteld worden in Tessenderlo? Onze gecertificeerde service-helden staan al paraat met hun kwalitatieve, efficiënte en professionele oplossing.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Tessenderlo?

In “Looi” (ook wel bekend als Tessenderlo) hangt chemie in de lucht. En Looienaars Kate Ryan, Tia Hellebaut en Viv Van Dingenen zijn hier lang niet de enige bekende inwoners ... Net als Tia Hellebaut scheert ook het Windocare-team hier hoge toppen. Want we hebben een service-held bij jou in Looi!

Tessenderlo scheert niet alleen sportief hoge toppen, ook de vervuiling bereikt er soms een piek. Fijnstof en roet van voorbijrijdend verkeer op de autostrade, van industrie … Dat zijn allemaal elementen die roet in het eten kunnen gooien (#punintended) van onze deursloten. Maar ook ons deurmechanisme kan naar de vaantjes gaan als het vuil zich erop vastzet. En zonder een goed en regelmatig onderhoud is de Looienaar er al helemaal aan voor de moeite. Zo kan het gebeuren dat je je deur zelfs niet meer open of dicht krijgt. SOS service-held!

Word je geplaagd door andere deurissues in Tessenderlo? Heeft je deurslot het helemaal laten afweten? Is de deur van je appartementsgebouw zo veelvuldig gebruikt dat ze sleept of scheef hangt? Of scheelt er iets aan de onderdelen van je deur? Aan de deurtrekker, de klink, de deurpomp, de deurdranger of de automatische tochtafsluiter? Maak dan nu een einde aan die deurissues. Ook in Tessenderlo sturen we onze helden op interventie. Hieronder lees je hoe.

Service-held Francis, inwoner van Engsbergen heeft dit te zeggen over zijn gemeente: “Hier wordt al grappend verteld dat sommige mensen uit de hemel komen vallen.” Francis is de geknipte expert: terrasdeuren herstellen in Tessenderlo, buitendeuren herstellen in Beringen, glazen binnendeuren herstellen in Diest, tuinhuisdeuren herstellen in Lummen, sasdeuren herstellen in Schaffen, Ham of Hasselt. Francis kan het allemaal!

 

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Tessenderlo nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Tessenderlo

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-topsporters (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Tessenderlo.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Francis en zijn collega-topsporters (service-helden): hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Geplaagd door deurissues in Tessenderlo? Meld ons snel en makkelijk je deurissues via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram