Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Zonwering herstellen in Sint-Truiden? Jouw expert staat al klaar

Heb jij ook een professionele oplossing nodig voor jouw screens in Sint-Truiden? Onze service-helden staan klaar met dé oplossing voor al je zonweringproblemen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Sint-Truiden?

Monumentenstad. Dat is de titel die Sint-Truiden terecht mag dragen. Want er is meer dan de fruitstreek en Trudo. De Truienaars en Truinoskes hebben ook een prachtige abdij en begijnhof, een stadhuis en een stadsomwalling, een belfort, maar ook heel wat kerken en kastelen. En niet onbelangrijk: ook het grootste terras van het land! Dat en veel meer was voor ons uiteraard een trigger om ons ook hier te vestigen. Met Francis hebben we ook in Sint-Truiden een lokale service-held. En wat voor één: hij lost al je zonweringschade op.

Truienaars en Truinoskes kunnen hun zonnewering en screens niet missen. Want in de lente en de zomer beschermen ze hun woningen van oververhitting. Maar screens krijgen ook heel wat te verduren in de fruitstreek: vervuiling door fijnstof, zand en pollen, maar ook het vele rechtstreekse uv-licht is schadelijk. En zonder onderhoud of poetsbeurt gaan het doek en het interne mechanisme er helemaal aan onderdoor. Tot je screens op de duur helemaal niet meer open- of dichtgaan. Exit screens … Wil jij zo’n exit voorkomen? Schakel dan Francis, onze service-held, in.

Heb jij ook van die (beginnende) schade aan je zonwering in Sint-Truiden? Zijn jouw screens er ook helemaal aan onderdoor gegaan? Zijn ze gescheurd of verduurd? Of gaan ze helemaal niet meer open of dicht? Scheelt er iets aan de andere onderdelen van je zonwering (geleiders, onderlatten, intern mechanisme)? Heeft stormweer ervoor gezorgd dat het doek niet meer in de geleiders hangt of niet meer oprolt? Is de motor van je elektrische screens kapot? Of schort er iets aan het lint van je manuele screens? Francis neemt het allemaal onder (professionele) handen. Hieronder ontdek je hoe hij te werk gaat.

Of het nu voor elektrische screens is in Sint-Truiden, manuele screens in Landen of Leuven, combiscreens in Borgloon of Gingelom, voorzetscreens in Tienen, Alken of Wellen, opbouwscreens in Heers of je zonwering in Nieuwerkerken. Francis haalt je hoe dan ook uit de penarie.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Sint-Truiden nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Sint-Truiden

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn compagnons (allen service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Sint-Truiden.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en zijn compagnons (allen service-helden) weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
Meer reviews

Ook schade aan je zonwering in Sint-Truiden? Meld ons snel en makkelijk welke schade je ondervindt met je zonnewering via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram