Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw specialist in het herstellen van vliegenramen in Sint-Truiden

Onze service-helden komen ook in Sint-Truiden langs voor een professionele herstelling van je vliegenramen. Hun kwalitatief, efficiënt én professioneel werk is sowieso inbegrepen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Sint-Truiden?

Sint-Truiden heeft heel wat in petto voor de Truienaars en Truinoskes: een prachtig belfort, de Groenmarkt, het grootste terras van het land en … Trudo natuurlijk! Sint-Truiden is niet alleen een gezellige plek om te vertoeven, het draagt ook trots de naam “fruitstreek”. Dat wilden wij bij Windocare uiteraard niet missen. Daarom hebben we ook een lokale service-held in Sint-Truiden: Francis. Dé technieker die raad weet met je vliegenraamschade.

Ook in de fruitstreek maken de Truienaars en Truinoskes gretig gebruik van hun vliegenramen. In de lente en de zomer verluchten ze hun woningen uiteraard graag zonder te veel insecten binnen te laten vliegen of kruipen. Maar na de zomer blijven de vliegenramen vaak verweesd – en zonder onderhoud of schoonmaakbeurt – achter. En dat blijft niet zonder gevolgen, want het vliegengaas is best kwetsbaar. Door uv-licht, pollen, fijnstof en ander vuil kan het helemaal verduren en uitharden. En het rubber verliest zijn soepelheid, waardoor je vliegenraam niet meer naar behoren afsluit. Op de duur heb je dus niets meer aan je vliegenraam … Voorkom dat soort vliegenraamschade (en erger!) met een interventie van onze service-held!

Heb jij ook van die vliegenraamschade in Sint-Truiden? Sluit je vliegenraam niet meer goed af doordat het rubber niet meer soepel is? Is je vliegengaas naar de vaantjes? Sleept je schuifvliegenraam in plaats van vlot over de rail te rollen? Hebben je zorgenkindjes zoals zelfsluitende vliegenramen en plissévliegendeuren dringend een onderhoudsbeurt nodig? Wil je je vliegendeur voorzien van nieuw (petproof)gaas of zelfs van een kattenluikje? Weet dan dat Francis zowel je vliegenramen als vliegendeuren onder handen neemt. Met zijn professionele en gestructureerde aanpak doen jouw vliegenramen en -deuren het weer als nooit tevoren! Hieronder ontdek je hoe we werken.

Of het nu voor schuifvliegenramen is in Sint-Truiden, gewone vliegenramen in Landen of Leuven, vliegendeuren in Gingelom of Borgloon, plissévliegendeuren in Tienen, Alken of Wellen, kapot vliegengaas in Heers of zelfsluitende schuifvliegenramen in Nieuwerkerken. Francis snelt je te hulp voor eender welke vliegenraamschade!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Sint-Truiden nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Sint-Truiden

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en de andere fruitstreekservice-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Francis en de andere fruitstreekservice-helden weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Ook vol vliegenraamstress in Sint-Truiden? Meld ons snel en makkelijk welke problemen je ondervindt met je vliegenramen via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram