Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Je ramen herstellen in Sint-Truiden? Jouw professional staat klaar

Op zoek naar een snelle, gestructureerde en professionele oplossing voor je ramen? Laat ze bij jou in Sint-Truiden herstellen door onze service-helden.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Sint-Truiden?

Truienaars en Truinoskes, hou jullie vast aan jullie belfort, want Windocare heeft ook voet aan wal in jullie geliefde Sint-Truiden. Trudo zou trots zijn, want we hebben zelfs een technieker ter plaatse!

Wij hebben een boodschap voor de inwoners van de fruitstreek: ook jullie ramen hebben onderhoud nodig! Vergeet je dat wel eens of heb je dat misschien nog nooit gedaan? Maak je geen zorgen. Je bent zeker niet de enige Truienaar met dat probleem. En het kan nog erger: door vervuiling zetten zand en fijnstof zich graag vast op je ramen. Je raambeslag kan daardoor op termijn zelfs helemaal afbreken. En to top it all: ook het raammechanisme blijft niet van de nodige miserie bespaard door vervuiling en gebrekkig onderhoud. Je hoort het al: jij hebt een service-held van Windocare nodig.

Heb je problemen met je ramen? Vanaf nu kun je op je twee oren slapen. Ongeacht of je nu een lekkend raam hebt, een haperend slot, gebroken glas of zelfs een raam dat niet meer open- of dichtgaat, service-held Francis to the rescue. Wacht dus niet langer om hem in te schakelen! Lees hieronder hoe we te werk gaan in jouw Sint-Truiden.

Service-held Francis komt graag bij je langs. Of het nu voor een vast raam is in Sint-Truiden, een raam met een raamvleugel in Landen of Leuven, een draai-kiepraam in Gingelom of Borgloon, een kiep-draairaam in Tienen, Alken of Wellen, een harmonicaraam in Heers of een terrasraam in Nieuwerkerken. Daar is Francis al!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Sint-Truiden nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Sint-Truiden

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar je toe in en rond Sint-Truiden.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Francis en zijn collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Problemen met openen/sluiten raam. Snel en efficiënt opgelost tegen aanvaardbare prijs. Met dank aan deskundige en vriendelijke technieker Sven.
Meer lezen
Ludgaar Boogaerts via Trustpilot
4 op 5 sterren
Goede service. Snel en goed afgehandeld. De technieker was een vakman.
Meer lezen
Sam via Trustpilot
5 op 5 sterren
Het was een correcte aanpak en behandeling van het probleem Voornaam persoon Zal jullie firma zeker aanbevelen aan anderen. Succes verder Heb de betaling gedaan via overschrijving
Meer lezen
Delmotte Linda via Trustpilot
Meer reviews

Laten je ramen je in de steek in fruitstreek Sint-Truiden? Meld ons snel en makkelijk je raamproblemen via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram