Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw #1 in het herstellen van deuren in Sint-Truiden

Zoek je een professionele oplossing om je deuren te herstellen in Sint-Truiden? Wees gerust, er staat al een service-held voor je klaar met een professionele, kwalitatieve en efficiënte oplossing.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Sint-Truiden?

Het door de Truienaars en Truinoskes zo geliefde Sint-Truiden (#prachtigbelfort), is ook een lieveling voor Windocare, want ook hier hebben we voet aan wal. Trudo zou fier zijn op onze technieker ter plaatse! Dat is niemand minder dan service-held Francis.

De inwoners van de gezellige fruitstreek hebben wel wat anders aan hun hoofd dan hun deuren te onderhouden. Maar toch kan er veel met je deuren gebeuren als je ze geen onderhoud geeft. Fijnstof door industrie en voorbijrijdend verkeer is dé vijand voor onze deursloten. Het bijt zich erin vast en zorgt ervoor dat je sloten op de deur niet meer zo soepel draaien. En dat kan ook gebeuren met je deurmechanisme totdat je je deur op de duur niet meer open of dicht krijgt. Je hebt zeker begrepen dat je er best zo snel mogelijk een deurheld, euh, service-held, bijhaalt.

Heb je nog ander deurdrama in Sint-Truiden? Is de deurpomp van je pivoterende deur kapot? Staan je deurscharnieren niet meer perfect recht of zijn ze niet goed meer afgesteld? Zit je deur niet meer recht in het kader? Een deur die klemt of piept? Haal Francis er dan maar bij. Hij is specialist in het oplossen van deurdrama. Deuren hebben voor hem dan ook geen geheimen. Lees hieronder hoe we te werk gaan om onze service-helden op pad te sturen in Sint-Truiden.

Service-held Francis staat bij jou in no time. Of het nu voor een sasdeur is in Sint-Truiden, een pivoterende deur in Landen of Leuven, een buitendeur in Gingelom of Borgloon, een glazen binnendeur in Tienen, Alken of Wellen, een tuinhuisdeur in Heers of een terrasdeur in Nieuwerkerken.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Sint-Truiden nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Sint-Truiden

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Francis en zijn collega-service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Francis komt bij je langs in en rond Sint-Truiden.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Francis en zijn collega-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Zeer vriendelijk personeel met een goede uitleg. Snelle service
Meer lezen
Bart via Trustpilot
Meer reviews

Deurdrama in Sint-Truiden? Meld ons snel en makkelijk welk deurdrama je hebt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram