Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Zonwering herstellen in Roeselare? Jouw specialist staat al klaar

Onze service-helden staan ook in Roeselare paraat met een professionele oplossing om je screens te herstellen.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw zonwering in Roeselare?

Roeselare, een ronkende naam van een ronkende West-Vlaamse kampioenenstad. Roeselarenaren zijn dan ook meer dan terecht fier op hun smaak- en Rodenbachstad (hun roodbruine trots). Maar ook sportievelingen in allerlei disciplines kunnen er hun hart ophalen. Er zijn dan ook talloze fiets- en wandelroutes die je doen genieten in het groen. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij als Windocare erbij willen zijn in zo’n stad. Wij hebben dan ook een lokale service-held, expert in zonwering, in huis. Claude. Hij rept zich met veel graagte naar je thuis om je te verlossen van alle zonweringkwaad. En meer: ook in de rest van West-Vlaanderen en in de kuststreek staat hij met plezier voor je deur!

Ook in de zogenaamde Hoofdstad der Wereldkampioenen kan de temperatuur in de woningen al snel oplopen in de lente en de zomer. We zien dan ook alle mogelijke vormen, kleuren en maten van zonnewering aan de Roeselaarse gevels prijken. Gelukkig houden die screens de zon buiten wanneer dat moet. Maar in het najaar zijn ze vaak werkloos. En worden ze niet schoongemaakt of onderhouden. Met alle gevolgen van dien, want het vuil dat in de warme periode is opeengestapeld op je doek, nestelt zich in de winter verder in je doek en rolt mee op in de kast. Daardoor kan het inwendige mechanisme beschadigd raken en wordt je doek erg fragiel. Maar ook stormweer kan je doek en het interne mechanisme vernielen. Je doek kan dan uit de geleiders schieten en alle kanten op wapperen. Voel jij ook al nattigheid? Haal er snel een specialist bij voor het te laat is. Count on Claude!

Zorgen jouw screens ook voor het nodige drama in Roeselare? Is het doek van je screen fragiel geworden of uitgehard? Hapert er iets aan het mechanisme van je zonnewering? Woon je in de kuststreek en zijn de onderlatten geoxideerd of niet goed onderhouden? Gaan je screens helemaal niet meer open of dicht? Zitten er oneffenheden in het doek? Heb je je screen naar beneden gelaten toen het stormde? Of schort er nog iets anders? Service-held Claude zet graag koers naar jou in Roeselare, West-Vlaanderen of de kuststreek.

Claude draagt een snelle en professionele service hoog in het vaandel. Maakt niet uit of het gaat om manuele zonwering in Izegem, opbouwscreens in Brugge, combiscreens in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, elektrische zonnewering in Zonnebeke of Staden, voorzetscreens in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of een kapot doek in Hooglede, Ardooie of Moorslede.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere zonweringexperts (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Claude komt bij je langs in en rond Roeselare.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Claude en de andere zonweringexperts (service-helden) weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Zonweringdrama in de Hoofdstad der Wereldkampioenen (Roeselare of course)? Meld ons snel en makkelijk wat er misgaat met je zonnewering via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram