Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van vliegenramen in Roeselare

Ook in Roeselare kun je rekenen op een professionele oplossing voor je vliegenramen door onze service-helden. Ze werken kwalitatief, efficiënt én gestructureerd aan de herstelling van je vliegenramen.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Roeselare?

Roeselare, bakermat van de koers en stad der (snelheids)kampioenen. Blinkende bekers en medailles zijn de Roeselarenaren dan ook niet vreemd. En ook als smaakstad heeft Roeselare naam en faam. Bourgondiërs en Rodenbachliefhebbers kunnen er dan ook hun harten ophalen bij de vele streekproducten. In onze Windocare-ploeg kon een echte kampioen-service-held zoals Claude dan ook niet ontbreken. Hij verzorgt je vliegenramen en vliegendeuren als geen ander in Roeselare, maar helpt je ook verder in de rest van West-Vlaanderen en in de kuststreek!

Aan heel wat ramen van appartementen en statige woningen in Roeselare zijn vliegenramen bevestigd. Want ook in een kampioenenstad wordt er grondig verlucht in huis. Het voordeel van die vliegenramen is dat ze vliegen (#whatsinaname) en andere insecten buitenhouden. Het nadeel is dan weer dat ze kwetsbaar zijn door de grote oppervlakte vliegengaas. Dat gaas krijgt dan ook heel wat te verduren in de verschillende seizoenen: fel uv-licht in de zomer, pollen in de lente, fijnstof in de herfst en uitharding in de winter. Met een goed onderhoud kunnen we meestal erger voorkomen en de levensduur van onze vliegenramen rekken, maar soms beslissen onze huisdieren of spelende kinderen daar anders over. Je vliegengaas heeft niet veel nodig … Schiet nu in actie en vermijd erger vliegenraamdrama met een kampioen-service-held zoals Claude.

Zorgen jouw vliegenramen ook voor drama in Roeselare? Ging het pootje van de hond of de kat dwars door het vliegengaas? Of zit zoon- of dochterlief er voor iets tussen? Zijn het gaas of het rubber aan vervanging toe omdat ze niet meer soepel zijn? Is er een probleem met je schuifvliegenraam dat het plots niet meer doet? Of hebben je plissévliegendeuren of zelfsluitende vliegenramen service nodig? Of heb je een issue met de vliegendeur? Vertrouw dan maar op Claude. Bij hem zijn je vliegenramen en -deuren in veilige, professionele handen.

Voor service-held Claude staat een professionele en snelle vliegenraamservice hoog op de prioriteitenlijst. Maakt niet uit of het gaat om gewone vliegenramen in Izegem, schuifvliegenramen in Brugge, plissévliegendeuren in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, zelfsluitende vliegenramen in Zonnebeke of Staden, aluminium vliegenramen in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of een kapot vliegenraamgaas in Hooglede, Ardooie of Moorslede. Ook in de kuststreek kun je Claude rekenen!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere kampioenen (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Claude en de andere kampioenen (service-helden) weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Vliegenraamdrama in smaakstad Roeselare? Meld ons snel en makkelijk met welk vliegenraamdrama je wordt geconfronteerd via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram