Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw specialist in het herstellen van schuiframen in Roeselare

Onze service-helden komen ook in Roeselare langs voor een professionele herstelling van je schuiframen. Hun kwalitatief, efficiënt én professioneel werk krijg je er gewoon bij.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Roeselare?

Roeselare, stad der (snelheids)kampioenen en stad van de Rodenbach. Niet alleen medailles en prachtige gebouwen prijken op de lijst van deze prachtstad, ook onze kampioen in schuiframen staat op kop. Wij hebben dus ook kampioenen in huis bij Windocare. Claude, onze kampioen-service-held staat ter plaatse klaar voor jouw schuifraamleed. En meer dan dat: hij snelt ook naar je toe in de rest van West-Vlaanderen en in de kuststreek!

Heel wat appartementen en huizen tellen schuiframen in Roeselare. Je kunt dan al wel raden dat er ook heel wat problemen schuilen achter die schuifraamfaçade. Ook in kampioenenstad Roeselare is er dus een keerzijde aan de schuifraammedaille. Schuiframen zijn namelijk servicegevoelig en best complex. En het onderhoud wordt meer wel vergeten dan niet. In de zomer schuiven we ze veelvuldig open en dicht en krijgt alle vuil, zand en stof vrij spel op de rails en de wieltjes. En in de winter gaan ze amper open. Zonder een grondig en regelmatig onderhoud kan er dus wel eens iets blokkeren. Of erger nog: helemaal blokkeren. Vermijd zo’n totale schuifraamblokkade en haal er een kampioen bij zoals Claude.

Ook schuifraamleed bij jou in Roeselare? Heeft de hond een kras gemaakt op je raam? Of zitten de kinderen er voor iets tussen? Is je schuifraam gebroken? Of hapert je slot? Rolt je schuifraam niet meer vlotjes heen en weer? Is er vocht of een lek in het spel? Gaat je schuifraam helemaal niet meer open? Sluit je schuifraam niet meer goed af? Scheelt er iets aan de stangbediening of aan de andere onderdelen van je (hef)schuifraam? Vertrouw op onze kampioen Claude. Hieronder ontdek je hoe we ook in Roeselare onze professionele service-helden op je afsturen.

Voor service-held Claude is een professionele, gestructureerde en snelle schuifraamservice het allerbelangrijkst. Maakt niet uit of het gaat om hefschuiframen in Izegem, gewone schuiframen in Brugge, draai-kiepschuiframen in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, aluminium schuiframen in Zonnebeke of Staden, pvc-schuiframen in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of houten schuiframen in Hooglede, Ardooie of Moorslede. Ook in de kuststreek kun je op kampioen Claude rekenen!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere kampioenen (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Claude komt bij je langs in en rond Roeselare.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Claude en de andere kampioenen (service-helden) hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Roeselare. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Schuifraamleed in Rodenbachstad Roeselare? Meld ons snel en makkelijk in welk schuifraamleed je zit via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram