Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Rolluiken herstellen in Roeselare? Jouw expert staat al klaar

Moeten je rolluiken hersteld worden, maar wil je alleen een kwalitatieve, efficiënte, professionele en lokale service? Vertrouw dan op onze service-held in Roeselare.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Roeselare?

Kampioenenstad Roeselare, ook wel bekend als Rodenbachstad (Roeselarenaars weten wat we bedoelen) pronkt ook op ons Windocare-lijstje. Want ook wij hebben kampioenen in huis. Alleen heten ze ‘service-helden’ bij ons. Claude, onze kampioen-technieker ter plaatse, is zo’n serviceheld die klaarstaat voor jouw rolluikleed in West-Vlaanderen en in de kuststreek!

De keerzijde van de medaille in kampioenenstad Roeselare? Net zoals in andere steden is dat de vervuiling. Het stadsleven met het drukke verkeer, de talrijke industrie … beschadigt onze rolluiken met roet en fijnstof. Want het vuil zet zich vast op de lamellen en die verdwijnen dagelijks in de rolluikkast. Een goed en regelmatig onderhoud kan dat voorkomen, maar net dàt is vaak het probleem. We moeten beter zorgen voor onze rolluiken in Roeselare, want ze schermen ons af van lawaai, bieden ons privacy en zorgen voor een hoge isolatienorm. En dan zeggen we nog niks over de extra barrière die ze vormen tegen inbrekers. Laat je rolluikstoppen niet doorslaan in Roeselare (letterlijk en figuurlijk). Roep Claude erbij in en rond Roeselare.

Ervaar jij ook rolluikleed in Roeselare? Gaat je rolluik niet meer omhoog of omlaag in de kampioenenstad? Of heb je last van ander rolluikleed in Roeselare (een gescheurd rolluiklint, problemen met het oprolsysteem, een kapotte ophangveer, een afrolmechanisme dat het niet meer doet, defecte rolluikstoppen, een doorgebrande elektrische motor …)? Vertrouw op kampioen Claude, die weet er weg mee. Hieronder ontdek je hoe we ook in Roeselare onze helden op je kunnen afsturen.

Onze service-held Claude gaat prat op een professionele herstelling van al je types rolluiken. Maakt niet uit of het gaat om een inbouwrolluik in Izegem, een voorzetrolluik in Brugge, een combirolluik in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, een elektrisch rolluik in Zonnebeke of Staden, een gescheurd rolluiklint in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of een manueel rolluik in Hooglede, Ardooie of Moorslede. En ook in de kuststreek klaart Claude de rolluikklus!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere kampioenen (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Roeselare.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Claude komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van kampioen Claude en de andere (collega-service-)helden: hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op pad sturen in Roeselare. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Werken zijn excellent uitgevoerd. Zeer goede service. Vriendelijke en beleefde mensen
Meer lezen
Ria via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
5 op 5 sterren
Was allemaal erg netjes, van het eerste contact, afspraak, uitvoering werk, respecteren afgesproken termijn en de afgesproken prijs. Wij zijn zeer tevreden. Uiteraard hopen we geen brokken meer te maken, maar indien het toch moest nodig zijn dan contacteren we Windocare.
Meer lezen
Klant via Trustpilot
Meer reviews

Rolluikleed in kampioenenstad Roeselare? Meld ons snel en makkelijk je rolluikleed via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram