Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Deuren herstellen in Roeselare? Jouw expert staat al klaar

Op zoek naar een kwalitatieve, efficiënte en professionele herstelling van je deuren? Onze service-held komt naar jou in Roeselare.
Vraag advies

Hoe herstellen we jouw deuren in Roeselare?

Roeselare, naast de alombekende Rodenbachstad, ook wel een kampioenenstad te noemen. Deze stad der wereldkampioenen (Roeselarenaars weten wel waarom) mocht dan ook niet ontbreken in het Windocare-rijtje. Meet Claude, onze kampioen-technieker ter plaatse. Jouw lichtpuntje in je deurmiserie in West-Vlaanderen en in de kuststreek!

Ook in een kampioenenstad als Roeselare is er een keerzijde aan de medaille. De stedelijke omgeving zorgt namelijk voor vervuiling die onze deuren op termijn beschadigt. Denk maar aan het fijnstof van voorbijrijdend verkeer, de industrie en vuil zoals roet. Dat wurmt zich tot in het deurslot totdat het helemaal blokkeert. En hetzelfde kan gebeuren met het deurmechanisme. Om nog maar te zwijgen over wat de buitendeuren in appartementsgebouwen te verduren krijgen. Van een kapotte deurtrekker tot een afgezakte deurpomp tot deuren die niet meer open- of dichtgaan. Het is altijd iets. Claude, service-held van Windocare, die kàn deuren (weer) laten opengaan. Roep hem er nu bij en voorkom erger in Roeselare.

Tocht onder de deuren in de kampioenstad? Of heb je last van andere deurtroubles in Roeselare? Komt er tocht onder de deur? Zit je deur niet meer perfect recht in het kader? Zit het glas in je deur scheef? Sleept je deur over de grond? No worries. Hieronder ontdek je hoe we ook in Roeselare een held op je kunnen afsturen.

Kampioen Claude, altijd op het appel om je uit de deurtroubles te halen. Maakt niet uit of het gaat om een glazen binnendeur in Izegem, een buitendeur in Brugge, een pivoterende binnendeur in Kortrijk of Langemark-Poelkapelle, een sasdeur in Zonnebeke of Staden, een terrasdeur in Lichtervelde, Lendelede of Ledegem of een tuinhuisdeur in Hooglede, Ardooie of Moorslede. En ook in de kuststreek klaart Claude de klus!

 

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Roeselare nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Roeselare

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Claude en de andere kampioenen (service-helden), dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Claude komt bij je langs in en rond Roeselare.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Claude en de andere kampioen-service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Wij hadden een slepende deur en die werd intussen gemaakt. Heel vriendelijk en mensen en geven goede raad en service Heel content en zou aan iedereen aanbevelen
Meer lezen
klant via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vriendelijke en bekwaam hersteller. Prima hersteling van de voordeur.
Meer lezen
Mineur via Trustpilot
Meer reviews

Deurtroubles in de kampioenenstad? Meld ons snel en makkelijk je deurtroubles via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram