Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Ramen herstellen in Pelt? Jouw expert staat klaar

Een snelle, gestructureerde en professionele oplossing nodig voor je ramen? Onze service-helden staan klaar voor je in Pelt.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Pelt?

Wie de geschiedenis van Pelt kent, weet dat er weinig reden is om in te dommelen (#punintended). Overpelt, Neerpelt … het maakt niet uit. Pelt blijft met zijn 33.000 inwoners stevig standhouden. Wist je dat we zelfs een technieker hebben die een geboren en getogen Peltenaar is? Trots dus om je ook in Pelt van dienst te zijn!

Ook Pelt telt de nodige raammiserie. Ramen krijgen hier heel wat te verduren. Stof, fijnstof en zand zetten zich vast op het raambeslag en steken zo stokken in de (raam)wielen. Op de duur breekt het beslag zelfs af en werkt het mechanisme helemaal niet meer. En we moeten het toegeven, we maken niet altijd tijd voor een – nochtans noodzakelijk – onderhoud van onze dierbare ramen. Voorkom nu erger en schakel een service-held in!

In de soep met je ramen in Pelt? Gaat je raam niet meer open? Klemt het of gaat het stroef? Heb je een lekkend raam? Is je glas gebroken? Hapert er iets aan het slot? Wacht dan niet langer en doe een beroep op onze gecertificeerde service-held Marc. Raamproblemen en herstellingen zijn zijn specialiteit! Ontdek hieronder hoe het precies werkt en hoe we onze helden ook in Pelt voor jou op pad sturen.

Onze allereerste service-held Marc is altijd trouw op post tijdens zijn interventies in en rond Pelt. Het maakt niet uit in welke raammiserie je zit: klemmen je vaste ramen in Pelt? Hapert je draai-kiepraam of kiep-draairaam in Hamont-Achel of Hechtel-Eksel? Gaan je terras- of harmonicaramen niet meer open in Lommel of Leopoldsburg? Haperen je ramen met raamvleugel in Bocholt of Peer? No worries, Marc is er voor je.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Pelt nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Pelt

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Marc en zijn collega-(service)-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Pelt.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Marc komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Marc en de andere service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Heel goed werk geleverd,technieker was goed op tijd , nieuwe rubber gestoken hetgeen gevraagd was en verder alle ramen nog eens nagekeken.
Meer lezen
Cools Harry via Trustpilot
4 op 5 sterren
Ons schuifraam is hersteld! Wij zijn super blij dat ons raam hersteld is. En dit op relatief korte termijn. We kregen ook steeds antwoord op onze vragen. De firma is transparant in de kosten en staat open voor overleg. Wel vreemd dat de 2 techniekers die apart van elkaar langskwamen er een andere visie op nahielden. Maar dit was op het einde van de rit in ons voordeel… Wij zijn tevreden!
Meer lezen
Andy via Trustpilot
Meer reviews

Problemen of andere pijnpunten met je ramen in Pelt? Meld ons snel en makkelijk je raampijnpunten via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram