Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw nummer 1 in zonwering herstellen in Oudenaarde

Ook in Oudenaarde kun je rekenen op een professionele oplossing voor je screens door onze service-helden. Ze werken kwalitatief, efficiënt én gestructureerd aan de herstelling van je zonwering.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Oudenaarde?

Stad Oudenaarde, bekend van de imposante grote markt met prachtig stadhuis en de Lakenhalle met wandtapijten, noemen we met recht en rede de parel van de Vlaamse Ardennen. De historische gevels ademen een rijke geschiedenis. En de bruine bieren verraden dan weer dat Oudenaardenaren of Oudenaardisten échte levensgenieters zijn. Bij Windocare pikken we daar graag een graantje van mee. Natuurlijk hebben wij ook iemand ter plaatse. Sven, onze lokale service-held die al je zonweringfrustraties wegneemt.

Ook aan de prachtige gevels van de stad waar Vlaanderens Mooiste (#ifyouknowyouknow) aankomt, zie je screens hangen. In de lente en de zomer houden ze de hitte buiten die in de stad blijft hangen. Maar tegelijk zijn je screens ook voortdurend blootgesteld aan vervuiling door uv-licht, fijnstof en pollen. En zonder grondige poetsbeurt verdwijnt dat vuil ’s winters mee de zonweringkast in en komt je doek er misschien wel gehavend weer uit in het voorjaar. En er kan nog meer mislopen. Krachtige windstoten kunnen soms de genadesteek betekenen voor je screen dat gewoon uit de geleiders wordt geklopt, met schade aan het binnenmechanisme als gevolg. Komen die problemen je bekend voor? Of heb je nog andere zonweringfrustraties? Reken dan maar op service-Sven, onze service-held ter plaatse in en rond Oudenaarde (maar ook in de rest van Oost-Vlaanderen)!

Heb jij ook van die zonweringfrustraties? Gaan je screens misschien helemaal niet meer open of dicht? Schort er wat aan de bediening van je automatische screens (motor) of van je manuele screens (lint)? Is een ander onderdeel stuk, zoals het doek, de geleiders, de onderlatten? Blokkeert het rolsysteem? Heeft een scherp voorwerp een gat gemaakt in je doek? Of heeft stormweer voor schade gezorgd? Service-held Sven verlost je van al je (zonweringgerelateerde) frustraties.

“Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”. Dat zegt service-Sven over zijn Avelgem. Of het nu voor opbouwscreens is in Oudenaarde of Oosterzele, voor automatische zonnewering in Gent of Gavere, combiscreens in Kruisem of Kluisbergen, voorzetscreens in Wortegem-Petegem of Waregem, manuele screens in Maarkedal, Brakel of Ronse of automatische zonwering in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Sven ontzorgt je met plezier én expertise.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn gang, allemaal zonweringspecialisten, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar jou in en rond Oudenaarde.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Service-held Sven en zijn gang, allemaal zonweringspecialisten, weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
Meer reviews

Frustreert jouw zonwering je ook in Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk met welke zonweringfrustraties je zit via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram