Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw expert in het herstellen van vliegenramen in Oudenaarde

Moeten je vliegenramen hersteld worden, maar wil je alleen een kwalitatieve, efficiënte, professionele en lokale service? Vertrouw dan op onze service-held in Oudenaarde.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Oudenaarde?

Oudenaarde, ook wel bekend als dé parel van de Vlaamse Ardennen. Stad met prachtige historische gevels, een grote markt om u tegen te zeggen en een roemrijke geschiedenis dankzij de wandtapijten, bruine bieren en ’s lands mooiste stadhuis. En ook wij bij Windocare kunnen ons Oudenaardenaren of Oudenaardisten noemen, want wij hebben een local ter plaatse! Sven, onze service-held die je al jouw vliegenraamtroubles doet vergeten.

Ook in een historische stad als Oudenaarde zie je overal vliegenramen opduiken. Want ook Oudenaardenaren verluchten hun prachtige woningen graag op tijd en stond. Dat vliegenramen insecten en andere ongenode geleedpotige gasten buitenhouden, is daarbij mooi meegenomen. Maar wat soms vergeten wordt, is dat ook onze vliegenramen moeten worden schoongemaakt en onderhouden. Net zoals elk ander onderdeel van onze huizen. Want vliegengaas is best fragiel: door fel uv-licht, fijnstof en pollen kan het gaan verduren en uitharden. En vaak zijn het dan onze huisdieren of kinderen die voor de laatste genadesteek zorgen … Gelukkig staat onze service-held ter plaatse, Sven, voor je klaar in en rond Oudenaarde (en dus ook in de rest van Oost-Vlaanderen)!

Wil jij ook erger voorkomen en nu in actie schieten voor je vliegenramen? Schort er iets aan je schuifvliegenraam? Misschien gaat het niet meer vlot open of dicht? Of is er een smeerbeurt nodig of moet er iets gebeuren met de afstelschroeven? Of misschien is je vliegengaas van je vliegenraam of -deur wel aan vervanging toe. Of wil je een sterker soort gaas om bestand te zijn tegen de pootjes van de dieren. Of scheelt er nog iets anders aan je vliegenramen? Weet dat service-held Sven – ook wel service-Sven genoemd – er met plezier naar kijkt. Vliegenramen en vliegendeuren hebben geen geheimen voor hem!

“Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”, mooie woorden van service-Sven over zijn gemeente Avelgem. Of het nu voor schuifvliegenramen is in Oudenaarde of Oosterzele, voor gewone vliegenramen in Gent of Gavere, vliegendeuren in Kruisem of Kluisbergen, zelfsluitende vliegenramen in Wortegem-Petegem of Waregem, plissévliegendeuren in Maarkedal, Brakel of Ronse of aluminium vliegenramen in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Sven neemt al je vliegenraamproblemen weg.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn gang, allemaal service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Sven komt bij je langs in en rond Oudenaarde.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Sven en zijn gang, allemaal service-helden, weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
Meer reviews

Ook vliegenraamzorgen in Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk wat er precies scheelt met je vliegenraam of vliegendeur via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram