Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw nummer 1 in het herstellen van schuiframen in Oudenaarde

Onze service-helden staan ook in Oudenaarde voor je klaar om je schuiframen op professionele wijze te herstellen. service-helden bieden een professionele oplossing voor je . Kwalitatief, efficiënt én - niet onbelangrijk - onder garantie.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Oudenaarde?

Oudenaarde, met recht en rede de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd. Want welke andere stad kan zeggen over een roemrijke geschiedenis vol wandtapijten, bruine bieren en ’s lands mooiste stadhuis te beschikken? Net zoals jullie, Oudenaardenaren of Oudenaardisten, zijn wij trots om mee deel te mogen uitmaken van jullie prachtige, historische stad. Met onze aller Sven, service-held met heel wat schuifraamervaring op zijn teller.

In een historische stad als Oudenaarde zijn schuiframen een complex gegeven. In heel wat appartementsgebouwen en privéwoningen zie je ze opduiken. In de zomer worden ze veelvuldig gebruikt, maar nadien niet altijd even grondig schoongemaakt. Want al dat zand, vuil en fijnstof van buiten, durft zich wel eens te nestelen op je rail. En de wieltjes die daar telkens door rollen, slijten op de duur helemaal af. In de winter zitten ze dan weer potdicht en kunnen er andere problemen opduiken zoals vocht, tocht of klemmende schuiframen. Met Sven van Windocare kun je gerust zijn. Vanaf nu ga je elk seizoen in zonder schuifraamzorgen. In en rond Oudenaarde, maar ook in de rest van Oost-Vlaanderen!

Wil jij ook zonder schuifraamzorgen verder in Oudenaarde? Gaat je schuifraam niet meer vlot open of dicht? Blokkeert of hapert het slotmechanisme? Zit je met vocht, een lek of gebroken glas? Heb je een specifiek onderhoud nodig voor je hefschuifraam of draai-kiepschuifraam? Service-held Sven ontzorgt je met veel plezier en deskundigheid. Hieronder ontdek je hoe onze service-helden je schuifraamzorgen aanpakken in Oudenaarde.

Service-held Sven, ook wel service-Sven genoemd, vertelt graag over zijn Avelgem: “Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”. Of het nu voor hefschuiframen is in Oudenaarde of Oosterzele, voor draai-kiepschuiframen in Gent of Gavere, aluminium schuiframen in Kruisem of Kluisbergen, kapotte schuifraamwieltjes in Wortegem-Petegem of Waregem, pvc-schuiframen in Maarkedal, Brakel of Ronse of houten schuiframen in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Hij neemt alle schuifraamleed weg.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn gang, allemaal service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Sven komt bij je langs in en rond Oudenaarde.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Service-held Sven en zijn gang hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Oudenaarde. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlotte communicatie: 60 min op voorhand een telefoontje gekregen dat technieker onderweg was. Een profesionele uitleg gekregen van het probleem. Technieker ruimde alles mooi op + veegde de vloer vanwege aluminiumresten. Kortom fijne, vriendelijke en beleefde service! Op naar interventie 2 met de bestelde onderdelen.
Meer lezen
Wendy Smit via Trustpilot
Meer reviews

Ook schuifraamzorgen in Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk wat je schuifraamzorgen zijn via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram