Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw expert in het herstellen van rolluiken in Oudenaarde

Ook in Oudenaarde kun je rekenen op een professionele oplossing voor je rolluiken door onze service-helden. Ze werken kwalitatief, efficiënt én gestructureerd aan de herstelling van je rolluiken.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw rolluiken in Oudenaarde?

Oudenaarde. Ook wel de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd. Een roemrijke geschiedenis vol wandtapijten, bruine bieren en natuurlijk ’s lands mooiste stadhuis. Wij bij Windocare begrijpen waarom jullie zo trots zijn op jullie Oudenaarde, lieve Oudenaardenaren of Oudenaardisten. We zijn dan ook meer dan verheugd om hier een service-held ter plaatse te hebben. Sven, die staat voor je klaar in en rond Oudenaarde, maar ook in heel Oost-Vlaanderen!

Achter (en aan) de gevels van het prachtige en historische Oudenaarde schuilen er heel wat rolluikzorgen. De stadsomgeving met het vele voorbijrijdende verkeer, vervuiling door roet en fijnstof … is niet bepaald mild voor onze rolluiken. De vervuiling zet zich vast op de rolluiken en Oudenaardenaren trekken het dagelijks naar binnen in hun rolluikkast. Het feit dat ze hun rolluiken ook wel eens durven verwaarlozen qua onderhoud en schoonmaak brengt de nodige rolluikzorgen met zich mee. En dat is jammer, want onze rolluiken doen veel voor ons. Ze bieden ons privacy, een hoge isolatienorm, warmte en koelte en beschermen ons extra tegen inbrekers. Ook niet onbelangrijk in een stad als Oudenaarde. Zet daarom nu je rolluikzorgen om in #zorgenvoormijnrolluiken. De service-helden van Windocare helpen je daar graag bij.

Baren jouw rolluiken je ook zorgen in Oudenaarde? Gaat je rolluik niet meer open of dicht? Niet meer omhoog of omlaag? Pruttelt de motor van je elektrisch rolluik tegen? Het rolluiklint verduurd of doorgescheurd? Rolt het lint verkeerd in de rolluikkast? Rolluiken beschadigd door vandalen, inbrekers of stormweer? Service-Sven, service-held bij Windocare, ontzorgt je met veel plezier en vakmanschap. Hieronder ontdek je hoe onze service-helden opereren in Oudenaarde.

Dit is wat service-Sven, fiere inwoner van Avelgem, over zijn gemeente zegt: “Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”. Hij neemt alle rolluikzorgen weg. Of het nu voor opbouwrolluiken is in Oudenaarde of Oosterzele, voor een gescheurd rolluiklint in Gent of Gavere, een combirolluik in Kruisem of Kluisbergen, een inbouwrolluik in Wortegem-Petegem of Waregem, een defecte rolluikmotor in Maarkedal, Brakel of Ronse of een voorzetrolluik in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Alle rolluikzorgen zijn welkom bij Sven!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je rolluiken in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn gang, allemaal service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Sven komt bij je langs in en rond Oudenaarde.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van service-Sven en de andere helden: hoe meer informatie ze krijgen over je rolluik, hoe beter. Want ook zij passen het anderhalvemeterbeleid toe. Is je rolluik groter dan anderhalve meter? Dan moeten we twee of meer service-helden op de baan sturen in Oudenaarde. Ook de hoogte (op welke verdieping zit je rolluik?) en de bereikbaarheid spelen een rol (is het rolluik toegankelijk aan binnen- of buitenkant?). Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Was allemaal erg netjes, van het eerste contact, afspraak, uitvoering werk, respecteren afgesproken termijn en de afgesproken prijs. Wij zijn zeer tevreden. Uiteraard hopen we geen brokken meer te maken, maar indien het toch moest nodig zijn dan contacteren we Windocare.
Meer lezen
Klant via Trustpilot
5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
Meer reviews

Rolluikzorgen in Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk wat je rolluikzorgen zijn via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram