Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Jouw nummer 1 in het herstellen van ramen in Oudenaarde

Onze service-helden kunnen je snel, gestructureerd en efficiënt helpen met het herstellen van je ramen in Oudenaarde.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw ramen in Oudenaarde?

Wandtapijten. Bruine bieren. De parel van de Vlaamse Ardennen met ’s lands mooiste stadhuis. Jawel, lieve Oudenaardenaren of Oudenaardisten, het gaat over jullie geliefde Oudenaarde. Een stad om trots op te zijn. De Windocare-familie is dan ook fier om hier een technieker ter plaatse te hebben! At your service in Oost-Vlaanderen.

Ook in het mooie en historische Oudenaarde kunnen er best wat raamproblemen ontstaan. En dat ligt niet per se aan de leeftijd van de ramen. Het stedelijk gebied met vervuiling, roet en fijnstof zijn daar verantwoordelijk voor. (Fijn)stof, zand en roet zetten zich namelijk snel vast op je raambeslag. Het kan daardoor op de duur helemaal afbreken, het mechanisme kan tiltslaan … En dan zwijgen we nog over de rest. Of toch beter niet. Want ook een gebrekkig (of geen) onderhoud kan een dooddoener zijn voor je ramen. De tijd is nu gekomen om een professional in te schakelen.

Is het ook van dat bij jou in Oudenaarde? Klemmende ramen? Een raam dat lekt of hapert? Is je glas gebroken? Of gaat je raam niet meer open of dicht? Dan is Sven, onze Windocare-held (service-held voor de vrienden), jouw man. Herstellingen, da’s echt zijn ding! Ontdek hieronder hoe je in Oudenaarde op onze helden kunt rekenen.

Service-held Sven, zelf trotse inwoner van Avelgem, zegt dit over zijn gemeente: “Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”. Service-Sven is meer dan happy om je van dienst te zijn voor al je raamtroubles. Of het nu met een vast raam is in Oudenaarde of Oosterzele, met een draai-kiepraam in Gent of Gavere, een kiep-draairaam in Kruisem of Kluisbergen, een terrasraam in Wortegem-Petegem of Waregem, een raam met een raamvleugel in Maarkedal, Brakel of Ronse, een harmonicaraam in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Reken maar op Sven!

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je ramen in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn collega’s – ook service-helden – dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in. Wij komen naar je in en rond Oudenaarde.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Sven komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Sven en de andere service-helden: hoe meer info ze krijgen over de interventie, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, dubbel- of driedubbel glas, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Weet je niet welk type glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Wat een TOpservice van Windocare! Ik kreeg zeer snel een afspraak en binnen enkele dagen stond technieker Francis aan mijn deur. En wat een topkerel. Op slechts enkele minuten wist hij al wat het probleem was met mijn raam en binnen het uur was het opgelost! Een dikke 10/10 voor Francis!
Meer lezen
Gert Snyers via Trustpilot
4 op 5 sterren
Goede service. Snel en goed afgehandeld. De technieker was een vakman.
Meer lezen
Sam via Trustpilot
4 op 5 sterren
Er is steeds een goede communicatie geweest tussen de firma Windocare en wij als klant. De technieker kan je op de dag van interventie zelfs volgen via een track&trace systeem. Enkel jammer dat er 4 interventies nodig waren om de sluiting van ons raam te herstellen.
Meer lezen
Carine Grosemans via Trustpilot
Meer reviews

Raamtroubles in en rond Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk je raamtroubles via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram