Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van deuren in Oudenaarde

Ook in Oudenaarde kun je rekenen op onze gecertificeerde service-helden voor een professionele herstelling van je deuren. Ze werken kwalitatief, efficiënt én gestructureerd.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw deuren in Oudenaarde?

De parel van de Vlaamse Ardennen met haar wandtapijten, bruine bieren en het mooiste stadhuis van het land. Het gaat natuurlijk over jullie geliefde Oudenaarde, lieve Oudenaardenaren of Oudenaardisten. Een parel van een stad om trots op te zijn. En uiteraard zijn we bij de Windocare-familie meer dan fier dat we hier een service-held ter plaatse hebben. Sven, at your service in Oudenaarde en heel Oost-Vlaanderen!

Het mooie Oudenaarde, je zou bijna geloven dat geen mens hier deurproblemen heeft. Uit ervaring weten we helaas dat dat wél zo is. Ook Oudenaarde krijgt te maken met deuren, deurbeslag en deurmechanismes die het na jarenlange vervuiling helemaal begeven. En het gebrekkig onderhoud dat Oudenaardenaren (#sorrynotsorry) aan hun deuren geven, helpt ook niet. Het stadsleven, de industrie, het voorbijrijdende verkeer … zorgen er allemaal voor dat roet en fijnstof opstapelen op je deuren en de onderdelen ervan. En in appartementsgebouwen schort er ook altijd wel wat aan de buitendeur. Is het niet de deur die klemt, dan is het wel de deurtrekker die loskomt of de deurpomp die afhangt. Tijd nu voor professionele hulp ter plaatse. Service-Sven, service-held bij Windocare, is jouw man.

Heb je dus last van deuren die het niet meer doen? Je deur zit niet meer kaarsrecht in het kader? Je kunt je slot niet goed meer bedienen? Deuren die piepen en kraken? Of klemmen? Wij nemen graag je deurstress weg. Hieronder ontdek je hoe je op onze service-helden kunt rekenen in Oudenaarde.

Dit zegt service-Sven, trotse inwoner van Avelgem, over zijn gemeente: “Te midden van de fietsstreek, aan de rand van de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen is het hier goed toeven”. Hij neemt je deurstress met plezier weg. Of het nu voor een buitendeur is in Oudenaarde of Oosterzele, voor een pivoterende deur in Gent of Gavere, een glazen (binnen)deur in Kruisem of Kluisbergen, een terrasdeur in Wortegem-Petegem of Waregem, een sasdeur in Maarkedal, Brakel of Ronse of een tuinhuisdeur in Zwalm, Zottegem of Horebeke. Sven staat overal voor je klaar!

 

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Oudenaarde nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je deuren in en rond Oudenaarde

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Sven en zijn gang, allen service-helden, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Sven komt bij je langs in en rond Oudenaarde.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Het principe van Sven en zijn gang, allen service-helden: hoe meer info ze krijgen over de deur, hoe beter. Geef dus altijd alle mogelijke informatie (hoogte, breedte, dikte, gewicht, toegankelijkheid, verdieping …) mee. Dat moeten we weten om een of meerdere service-helden langs te sturen en ook om te weten met welk (helden)vervoer ze de baan op moeten. Al die informatie is dus cruciaal voor ons. Laat het ons daarom altijd weten bij je serviceaanvraag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
De medewerker die bij mij op bezoek is geweest was heel vriendelijk en correct. Hij heeft het slot van de deur gesmeerd en uitleg gegeven over hoe in de toekomst het slot goed te onderhouden om nieuwe problemen te voorkomen.
Meer lezen
Christine Cauwe via Trustpilot
Meer reviews

Deurstress in Oudenaarde? Meld ons snel en makkelijk je deurstress via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram