Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

De #1 in het herstellen van zonwering in Neeroeteren

Onze service-helden komen ook in Neeroeteren langs voor een professionele herstelling van je screens. Hun kwalitatief, efficiënt én professioneel werk is altijd inbegrepen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw zonwering in Neeroeteren?

In Nerotere, voor niet-Limburgers Neeroeteren, ploeteren kampioenen van allerlei slag erop los. Neeroeteren is dan ook een échte bruisende kampioenengemeente (Neeroeteraars weten waarom) waar veel te zien is. En ook wij hebben een kampioen in Neeroeteren, onze local, service-held Arne. Hij blinkt dan weer uit in zonwering en screens.

Net als in andere Limburgse gemeentes zijn screens en zonnewering populair hier in Neeroeteren. In de lente en de zomer beschermen ze de woningen van oververhitting of te fel zonlicht. Maar ook in die periode kan hevig stormweer wel eens voor de nodige opschudding zorgen. Zo erg zelfs dat het doek van je screen letterlijk uit de geleiders wordt geschud. Of het interne mechanisme helemaal naar de vaantjes. En in het najaar zitten je screens dan weer netjes (of net niet door oneffenheden …) opgerold in de kast. Maar al het vuil – denk maar aan zand, fijnstof en pollen – dat op je doek terechtkwam óók. Wanneer je screens dan weer bevrijd worden in een zonnige periode moet je maar al te vaak vaststellen dat je doek gescheurd of uitgehard is. Ook het felle uv-licht is een boosdoener … Klinkt dat allemaal herkenbaar? Ook hoge zonweringnood? Haal service-held Arne er dan snel bij.

Gaan je screens niet meer op en neer in Neeroeteren? Heeft vervuiling door fijnstof, pollen of uv-licht ook toegeslagen op jouw zonwering? Heb je je zonwering al lang niet meer schoongemaakt waardoor het doek fragiel en dun is geworden? Is er door guur weer schade aan het interne mechanisme, je de geleiders, de onderlatten of het doek zelf? Is er iets mis met de motor van je elektrische screens of met de manuele bediening? Zitten er bobbels in je doek? Allemaal zonweringtroubles die onze service-helden aankunnen. Hieronder lees je hoe zo’n heldeninterventie van Windocare werkt.

“Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!” Die mooie woorden zijn van onze service-held Arne. Hij staat altijd klaar voor alle zonweringtroubles in en rond Neeroeteren. Van een kapot of gescheurd doek tot een versleten motor. Het maakt niet uit of het nu je opbouwscreens zijn in Bree, je automatische zonnewering in Neeroeteren of Opoeteren, je manuele zonwering in Maaseik of Maasmechelen, je combiscreens in Kinrooi, Opglabbeek of Oudsbergen, je voorzetscreens in Dilsem-Stokkem of kapotte screenonderdelen in As.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je zonwering in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en de andere zonweringredders, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Arne komt bij je langs in en rond Neeroeteren.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Arne en de andere zonweringredders weten graag alles over jouw screens. Niet alleen de afmetingen (Is je zonwering breder dan 1,5 meter? Dan is er meer dan één service-held nodig.), maar ook de locatie is belangrijk (Op welke verdieping hangt de zonwering? En is ze goed bereikbaar?). Meld ook steeds over welk type zonwering het gaat (zonneluifels behoren niet tot onze expertise). Ook voor terrassen, patio’s en veranda’s die overkapt zijn met screens kun je terecht bij Windocare. En uiteraard kunnen we met onze stelling of hoogtewerker ook aan grote kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of schoolgebouwen werken. Geef dus alle nodige info mee bij je service-aanvraag. Zo kunnen onze service-helden perfect voorbereid aan de slag.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
4 op 5 sterren
alles verliep vlot en vriendelijk, geen opmerking over de interventie
Meer lezen
Verhaeghe Steven via Trustpilot
5 op 5 sterren
Snelle en efficiënte check van ramen en correctie van 1 defecte sluiting
Meer lezen
JFD via Trustpilot
Meer reviews

Ook een zonweringredder nodig? Meld ons snel en makkelijk in welke zonweringnood je zit via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram