Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Vliegenramen herstellen in Neeroeteren? Jouw specialist staat al klaar

Onze service-helden staan ook in Neeroeteren voor je klaar met een professionele oplossing om je vliegenramen te herstellen.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw vliegenramen in Neeroeteren?

Neeroeteren, dat op de grens van het Kempens Plateau en het Maasland ligt, is een ware kampioenengemeente (Neeroeteraars weten wel waarom). Uiteraard wilden ook wij bij Windocare daar deel van uitmaken. Ook wij ploeteren dus mee in Neeroeteren, met onze lokale service-held Arne die het goede voorbeeld geeft.

Net als in andere Limburgse gemeentes zijn vliegenramen populair in kampioenengemeente Neeroeteren. Neeroeteraars verluchten namelijk graag hun woningen, maar dan zonder ongemakken die allerlei insecten met zich kunnen meebrengen. In de zomer draaien vliegenramen dan ook overuren in uv-stralen en pakt fijnstof, zand en ander vuil samen op het gaas. Met alle gevolgen van dien. Want het dunne en vaak fragiele vliegengaas heeft niet veel nodig om te scheuren of te verduren. Kinderen en huisdieren kunnen daar zelfs een handje (of een pootje) bij helpen. En bovendien kunnen zowel het gaas als het rubber volledig uitharden en verduren. Voorkom erger samen met Arne, jouw service-held in de buurt.

Zit jij ook in vliegenraamnood in Neeroeteren? Heeft vervuiling door fijnstof, pollen of pluisjes jouw vliegenraam ook te pakken? Heb je een servicegevoelig vliegenraam zoals een zelfsluitend vliegenraam of een plissévliegendeur? Schuurt jouw schuifvliegenraam stroef over de rail? Zijn er misschien onderdelen van je vliegendeur stuk (bv. de vliegendeurpomp, het slot op de vliegendeur, het vliegengaas). Of is je gaas niet meer te redden? Gelukkig staan onze redders in vliegenraamnood dan voor je klaar in Neeroeteren. Hieronder lees je hoe een vliegenraaminterventie eruitziet.

“Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!”, dixit service-held Arne. Hij staat paraat voor al je vliegenraamproblemen in en rond Neeroeteren. Van vliegengaas tot vliegendeurpomp. Het maakt niet uit of het nu je gewone vliegenramen zijn in Bree, je vliegendeur in Neeroeteren of Opoeteren, je schuifvliegenraam in Maaseik of Maasmechelen, je zelfsluitende vliegenramen in Opglabbeek, Oudsbergen of Kinrooi, je vliegengaas in Dilsem-Stokkem of je vliegendeuronderdelen in As.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je vliegenramen in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en de andere redders in vliegenraamnood, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held komt bij je langs.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Arne en de andere redders in vliegenraamnood weten graag op voorhand de afmetingen van je vliegenraam of vliegendeur. En dat bedoelen we écht letterlijk: als we bijvoorbeeld je schuifvliegenraam moeten meenemen, moeten we er zeker van zijn dat ze wel in onze servicebus past! Lukt dat niet? Dan leggen we een speciale bus in met zijladers. Onthoud dat onze service-helden vliegenramen tot 1,5 m2 ter plaatse herstellen. Grotere exemplaren gaan sowieso mee naar het atelier.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

5 op 5 sterren
Vlotte en deskundige service. De technicus gaf ook goede raad om ramen en deuren in topvorm te houden.
Meer lezen
klant via Trustpilot
4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
Meer reviews

Ook een redder in vliegenraamnood nodig? Meld ons snel en makkelijk welke vliegenraamproblemen je hebt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram