Contacteer ons
Contacteer ons
Onze servicehelden

Schuiframen herstellen in Neeroeteren? Jouw expert staat al klaar

Heb jij ook een professionele oplossing nodig voor jouw schuiframen in Neeroeteren? Onze service-helden staan klaar met de geknipte oplossing voor al jouw schuifraamstress.
Vraag advies
Onze servicehelden

Hoe herstellen we jouw schuiframen in Neeroeteren?

In Neeroeteren wordt veel gewerkt, gefietst en geploeterd. En niet alleen op ’t Eilandje. Ook De Witbeek, de Bosbeek en de Oeter zijn er nog in deze kampioenengemeente (Neeroeteraars weten waarom). Uiteraard moesten wij hier ook een service-held aan wal hebben. En wat voor één: meet Arne, jouw lokale schuifraamheld!

Net als in andere Vlaamse gemeentes zijn schuiframen populair in Neeroeteren. Onze schuivende vrienden zijn praktisch in de zomer en sluiten even goed af als een gewoon raam of deur. Maar ze zijn wél complexer en hebben een specifiek en regelmatig onderhoud nodig. En dat weten niet alle Neeroeteraars. Denk maar aan het vuil, zand en fijnstof dat in de zomer in de rails en op de wieltjes terechtkomt. Op de duur komt het zover dat dat vuil je schuifraamonderdelen gaat saboteren, waardoor je schuifraam het op de duur helemaal begeeft. Bij ons zijn je schuiframen in goede handen. Laat het dus niet te ver komen.

Zit jij ook in schuifraamnood in Neeroeteren? Heeft vervuiling jouw schuifraam ook te pakken? Heb je een servicegevoelig schuifraam zoals een hefschuifraam of een draai-kiepschuifraam? Schuurt jouw schuifraam over de rail? Zijn er misschien schuifraamonderdelen stuk (bv. de wieltjes, de rail, de scharnieren, het beslag). Of gaat je schuifraam carrement niet meer open? Reken dan maar op onze Neeroeterse schuifraamredders in nood. Hieronder lees je meer.

Dit zegt service-held Arne uit Oudsbergen: “Oudsbergen bruist en is boeiend van nature!” Samen met zijn mede-redders in nood staat hij dan ook klaar voor alle soorten schuifraamproblemen in en rond Neeroeteren. Het maakt niet uit of het nu je houten schuiframen zijn in Bree, je hefschuiframen in Neeroeteren of Opoeteren, je gewone schuiframen in Maaseik of Maasmechelen, je pvc-schuiframen in Opglabbeek, Oudsbergen of Kinrooi, je draai-kiepschuiframen in Dilsem-Stokkem of je aluminium schuiframen in As.

Waarvoor kan je bij onze service-helden in Neeroeteren nog terecht?

Onze service-helden herstellen en onderhouden al je buitenschrijnwerk: ramen, deuren, vliegenramen, rolluiken en screens in aluminium, pvc, hout en staal. Alle mogelijke onderdelen pakken zij vakkundig aan.

ramen

Merk je een probleem op bij een van je ramen? Twijfel dan niet om de service-helden van Windocare in te schakelen.
meer weten →

deuren

Een deur die klemt of niet meer opengaat? Windocare lost het op.
meer weten →

rolluiken

Je rolluiken herstellen? Laat het over aan de professionals van Windocare.
meer weten →

zonwering

Voor zowel het onderhoud als herstel van je zonwering kan je bij ons terecht!
meer weten →

vliegenramen

Vliegenramen herstellen of gaas laten vervangen? Onze service-helden werken snel, efficiënt én proper.
meer weten →

schuiframen

Schuift je raam niet meer vlotjes of zit je met een lekkend raam? Windocare lost het op!
meer weten →
Contacteer ons

In 5 stappen naar een professionele herstelling van je schuiframen in en rond Neeroeteren

Je bent gewaarschuwd. Half werk, daar beginnen we niet aan. Verwacht een efficiënte aanpak vanaf ons eerste contact. Want Arne en zijn mede-redders in schuifraamnood, dat zijn mannen met plannen. En dit is hun plan van aanpak.
01

Meld je probleem snel en makkelijk via ons online help-form.

Dat geeft onze experts de nodige info en details voor een professionele analyse van de situatie.

02

Binnen de 48 uur (zet er je klok op gelijk) ontvang je van ons professioneel advies met een bijpassend prijsvoorstel.

Helder, duidelijk, transparant. Toch nog vragen? Via ons e-mail adres help@windocare.be mag je snel een antwoord verwachten.


03

Na jouw bevestiging plannen we een afspraak in.

Hou rekening met een wachttijd van 2-3 weken (het leven van een service-held is druk-druk-druk). Reserveer dus asap je interventie. Zijn we eerder bij je in de buurt, dan proberen we een afspraak tussendoor in te plannen. Want ja, flexibiliteit is ook een superkracht.


04

Onze service-held Arne komt bij je langs in en rond Neeroeteren.

Helemaal voorbereid en up-to-date met je situatie, zodat hij efficiënt aan de slag kan. In meer dan 80% van de gevallen volstaat 1 interventie. Die andere 20% is louter te wijten aan specifieke onderdelen die enkel op bestelling bij onze partners/leveranciers beschikbaar zijn.


05

Voor een nog vlottere interventie:

Arne en zijn mede-redders in schuifraamnood hebben maar één principe: informatie eerst! Ze moeten echt alles weten over jouw schuiframen. Geef daarom zeker de afmetingen van je schuifraam mee. De hoogte, de breedte, maar ook de dikte (enkel, dubbel of driedubbel glas). Want afhankelijk daarvan moeten ze misschien een collega-service-held optrommelen om mee op schuifraaminterventie te gaan in en rond Neeroeteren. Weet je niet welk soort glas je hebt? Doe dan de test met de aansteker: hou een aansteker bij het glas. Zie je 3 tot 4 vlammetjes? Dan heb je driedubbel glas. Zie je er maar 2? Dan heb je dubbel glas.


Haal een held in huis

Wat zeggen onze klanten

4 op 5 sterren
Vlot contact met deze firma. Technieker die langskwam was vriendelijk en deed correct nazicht van de geplaatste deuren en ramen. Alleen merken we sinds kort op dat de deur sleept en niet meer vlot in het slot valt. We hebben opnieuw contact opgenomen om dit te laten nakijken.
Meer lezen
David D. via Trustpilot
Meer reviews

Ook een redder in schuifraamnood nodig? Meld ons snel en makkelijk welke schuifraamproblemen je hebt via ons online schadeformulier. Binnen de 48 uur ontvang je professioneel advies mét een prijsindicatie.

Contacteer ons
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram